Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Bet kaa tos logu churaataajus regulee un vai vispaar to var dariit. Man vinji labi traapa uz logiem tikai braucot, bet staavot churaa garaam itkaa kasti T buutu sasuukushies ...

0 0 Atbildēt

Man jau skiet, ka vienkaarshi, iesprauzh tajaa sprauslaa adatu, vai ko liidziigu un pagriezh uz kurieni vajag. Taa pati sprausla grozaas . . . vot tikai paiet laiks kamer saproti vai ir pareizi iereguleejies, tipa, lai nav par zemu (pus stiklu tikai notiira) vai par augstu

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Grecco rakstīja:Bet kaa tos logu churaataajus regulee un vai vispaar to var dariit. Man vinji labi traapa uz logiem tikai braucot, bet staavot churaa garaam itkaa kasti T buutu sasuukushies ...

Ta jau normāli, jo ja ātri baruc, tad kā reiz A stāvot jau var DUSā ar mačalku notīrīt logus

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

JUUS NEMAAKAT NOREGULEET LOGU APCHURAATAAJ SPRAUSLU ???

Nu juus dodat.

Pirmkaart katraa mashiinaa ir jaabuut sprauchamadatai, lai vareetu aizkakaatu sprauslu pachakareet un attiiritu no drazas kas meedz tur tikt iekshaa.

Otrkaart taa adata vienmeer ir nedaudz saliekta, jo ar vinju to sprauslu arii regulee.

Taa sprausla ir jaaregulee lai uz vietas staavot shpriceetu virs acu augstuma, jo tad ar aatrumu 120 Km/h viss buus ok un nevis pa apakshu vai pa kapotu

Peace

0 0 Atbildēt

P.S. Man naf nekādu probzu noregulēt tās sprauslas Probza ir tajā, ka tās mait.s aizsalst!

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

vairak spirta vajag skidumam pieliet bet liekas tas vais nebus aktuali vismaz tuvakos meneshus 5-6

0 0 Atbildēt

snow rakstīja:vairak spirta vajag skidumam pieliet bet liekas tas vais nebus aktuali vismaz tuvakos meneshus 5-6

Spirts jālej citur

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

uz ķiršiem, piemēram...

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

.. Hammera ķiršiem..

Nez

0 0 Atbildēt

vai ta' vēl kādi ir?

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

Loms rakstīja:vai ta' vēl kādi ir?

kaadreiz tos sauca par riekstiem

0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja:

kārumnieks... riekstkodis...

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

..riextu šnabis..

0 0 Atbildēt

Loms rakstīja:

bizenajs rakstīja:

kārumnieks... riekstkodis...

obizhaew

0 0 Atbildēt

vo , biju dzirdeejis par taadaam lietaam, bet ieksj Norge arii redzeeju, tjip ir sausais likums, bet veikalaa var nopirkt pudeli ar etikjeti teiksim viskijs, kur iekshaa ir apmeeram 50-100 ml shkjiiduma, nes taadu maajaas, lej klaat dzimteniiti un ieguusti uz etikjetes noraadiito dzeerienu

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt

tas kurš mani vakar paslīdināja uz slapjām flīzēm šodien smagi atrausies! voisķinuvoskres!

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Labrītt!

Vai kāds man var pateikt, ar ko atškiras Saab 900 līdz 87.gadam un Saab 900 pec 87.gada pusasu arējie šarnīri??

Kataloga kodi ir dažādi, bet šlices un diametri vienādi!

Itka atstaju sev uz auto vecās granatas, tās it kā der, bet nu varbūt tikai itkā????

Kaut kadām atškirībām tak ir jabūt, ja katalogs piedava dažādus kodus??????

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

kads nezin lidz cikiem i izstade kjipene piektdien?

jaielukojas udensslepes vasara nak ar joni

0 0 Atbildēt

Navaru atrast, kaut kur seit gaaja runa par maajas apsildes alternatiivu - zemes siltumu. Buutu pateiciigs, ja kaads vareetu iemest kaadu linku. TNX.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

bija topikaa par sadziives un juridiskajaam probleemam...

es biju izstaadee, maajaas ir prospekti, ja atradisu iemetiisu linkus...

pagaajuso nedeelj redzeeju arii kaa taads izskataas dabaa... jau pusgadu (rudenii uzstaadiija) saimnieki priecaajas un nezin probleemas...

ir alternatiivas- siltums no zemes virseejiem slaaniem (pa visu pagalnu izstaipiiti tie siltumvadi), siltumvads ielaists dziljurbumaa kopaa ar spici, siltumvads diikii, upee vai ezera... plus ir jaareekinaas ar pilniigu ventilaacijas mainju telpaa...

aiso_s Reģ.: 03.01.2005
0 0 Atbildēt

SaaBar ielūkojies šeit www.finndomo.lv/houses/heating/zemes/

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstīja:Navaru atrast, kaut kur seit gaaja runa par maajas apsildes alternatiivu - zemes siltumu. Buutu pateiciigs, ja kaads vareetu iemest kaadu linku. TNX.

Drīzāk jau "Šķidrā gāze apkurei" - par visiem apkures veidiem.

Bet vispār vari nelasīt - neatmaksāsies tā sistēma nekad.

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Tnx, kaads zin kaadus piemeerus tepat Latvijaa, kas izmanto siltumsuuknjus?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti