Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

lidoju ar Ryanair uz Italiju caur vaciju un a nenemu slepes lidzi nav verts!!! labak uz vietas pat uz kalna nonomat + vel ik pa laikam ir iepazishanas ar jaunam slepem un jaunakos testa modelus var iznomat par mazam naudinam ka ari var nomat dazhadu firmu jaunakos modelus tadejadi atzit sev tikamakas slepes.

un ka jau Yukki rakstija nekas nekur nav jastiepj !

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

kaa saprotu, tad Kurbads ved sev sleepes uz ilgu laiku, tur pat arī dzīvojas..

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Man nav atnācis viens Rynair apstiprinājums uz e-PASTU, LABI, KA NORAKSTIJU REZERVĀCIJAS NUMURUS...

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Hi,

Vai kaadam nav info, kur vareetu lukturu reflektoram atjaunot spogulvirsmu?

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Domaju ka walcc seit varetu ar to izlidzet, ja nee, tad nezinu.

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: kaa saprotu, tad Kurbads ved sev sleepes uz ilgu laiku, tur pat arī dzīvojas..

ne gluzi - es pats jau esmu seit, bet pie manis brauc cilveki no LV un tad pacelas jautajums vai ir iespejams vest sleepes.

sazvaniju Rigas lidostu - itkaa jamaksaa 17ls viena virzienaa - es prasu - tas par sleepju somu - sie saka - par paari - bet juus valaa taisiisiet un skaitisiet cik man tur ieksaa slepju? - nu jaa, iespejams, ka jaa, iespejams, ka nee.

Tipa var meeginaat varbuut izsmaukt ar vienu sleepju somu par vienu slepju cenu. Bet taa - 17 X 2 X 2 pari slepju = 68 Ls ...

0 0 Atbildēt

kas ta par krasu ? Expressoschwarz

pa cik kafiju nedzeru nezinu.

0 0 Atbildēt

Šo sestdien un svētdien atkal rallijs. Šoreiz Gulbenē "Sarma 2006". Vai kaads saadus pasaakumus apmeklee?

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstīja: Šo sestdien un svētdien atkal rallijs. Šoreiz Gulbenē "Sarma 2006". Vai kaads saadus pasaakumus apmeklee?

Labrāt apmeklētu, ja vien sirdij tuvāks nebūtu tas, kur pats var pabraukt!

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstīja: Šo sestdien un svētdien atkal rallijs. Šoreiz Gulbenē "Sarma 2006". Vai kaads saadus pasaakumus apmeklee?

Gribi piedāvāt aizvizināt? Vienīgais svētdien pašiem "jāslidinās".

0 0 Atbildēt

Ir kaadas ieejas kartes pieejamas . . .

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Vispareizāk būtu darīt tā: sestdienu velta Lielajam rallim, svētdienu SAAB gonkai Brīvkalnos, pēc tam piesakās iAuto rallijam un tad visu gadu dabū paraļļot arī pats! Ko, a?

0 0 Atbildēt

kur lai nolade GPS Magellan Mapsend Directroute Europe ?

varbut kadam i ?

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Kur varetu parbaudit auto jaudu t.i. uzbraukt uz jaudas stenda (par sakarigam naudinam) ?

eeKa Reģ.: 13.06.2005
0 0 Atbildēt

ZingZeng rakstīja: Kur varetu parbaudit auto jaudu t.i. uzbraukt uz jaudas stenda (par sakarigam naudinam) ?

Var ieksh chiptuninga cena liekas bija ~20Ls, tikai vaig riepas priekshaa bez shipiem!

0 0 Atbildēt

Jautājums IT speciālistiem, būtu nepieciešams DVD rakstītājs (ārējais) uz pāris dienām lai varētu pēdējo slidināšanās filmiņu dabūt uz "pankūkas". Varbūt kāds var izpalīdzēt?

0 0 Atbildēt

Es jau ar gaidu viņa palīdzīgo roku

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: Vispareizāk būtu darīt tā: sestdienu velta Lielajam rallim, svētdienu SAAB gonkai Brīvkalnos, pēc tam piesakās iAuto rallijam un tad visu gadu dabū paraļļot arī pats! Ko, a?

A kapeec Tevis pasha nav daliibnieku saraxtos? Ko, a?

0 0 Atbildēt

skirem rakstīja: Jautājums IT speciālistiem, būtu nepieciešams DVD rakstītājs (ārējais) uz pāris dienām lai varētu pēdējo slidināšanās filmiņu dabūt uz "pankūkas". Varbūt kāds var izpalīdzēt?

Tev vienkārši iecept iekš DVD? + vai - ?

0 0 Atbildēt

Man vajag no mājas datora dabūt ārā uz DVD. Visu jau puslīdz sarunāju ar Saaberu.

0 0 Atbildēt

kadi varianti varetu but 9-5wagona ielikt DVD lai aizmugure sedoshie sichi var blenzt LCD ekranos ?

0 0 Atbildēt

snow rakstīja: kadi varianti varetu but 9-5wagona ielikt DVD lai aizmugure sedoshie sichi var blenzt LCD ekranos ?

Snow Variants šķiet ir viens, tāpat kā citos "modernos" auto - izrauj visu oriģinālo audio ārā un saliek visu normālu kopā ar ašpacmit LCD ekrāniem, subwoferiem, DVD mainītajiem utt. jo oriģinālā audio sistēma ir stipri atpalikusi no modernā laikmeta, pat CD textu nelasa un arī skan so so. Es gan nezinu, kā ir ja ir oriģinālā navigācija, maybe tai var piemudrīt klāt papildus ekrānus uz aizmuguri, lai gan skatoties, cik neiespējami gāja ar neoriģinālo CD changeri, mani māc šaubas. Izdarīsi, atrādīsi, es nākošam auto pēc kādiem 3 gadiem arī tādu gribētu

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

par tomātu.

Kāda atšķirība starp septorinu un tiptoniku?

0 0 Atbildēt

varbut kadam ir GPS Magellan Mapsend Directroute Europe kartes ?

0 0 Atbildēt

snow rakstīja: varbut kadam ir GPS Magellan Mapsend Directroute Europe kartes ?

Ātri stāsti kāds tad ir tas tīzelis?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti