Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
un ka jau Yukki rakstija nekas nekur nav jastiepj !
Vai kaadam nav info, kur vareetu lukturu reflektoram atjaunot spogulvirsmu?
turbopiile rakstīja: kaa saprotu, tad Kurbads ved sev sleepes uz ilgu laiku, tur pat arī dzīvojas..
ne gluzi - es pats jau esmu seit, bet pie manis brauc cilveki no LV un tad pacelas jautajums vai ir iespejams vest sleepes.
sazvaniju Rigas lidostu - itkaa jamaksaa 17ls viena virzienaa - es prasu - tas par sleepju somu - sie saka - par paari - bet juus valaa taisiisiet un skaitisiet cik man tur ieksaa slepju? - nu jaa, iespejams, ka jaa, iespejams, ka nee.
Tipa var meeginaat varbuut izsmaukt ar vienu sleepju somu par vienu slepju cenu. Bet taa - 17 X 2 X 2 pari slepju = 68 Ls ...
pa cik kafiju nedzeru nezinu.
SaaBeR rakstīja: Šo sestdien un svētdien atkal rallijs. Šoreiz Gulbenē "Sarma 2006". Vai kaads saadus pasaakumus apmeklee?
Labrāt apmeklētu, ja vien sirdij tuvāks nebūtu tas, kur pats var pabraukt!
![]()
SaaBeR rakstīja: Šo sestdien un svētdien atkal rallijs. Šoreiz Gulbenē "Sarma 2006". Vai kaads saadus pasaakumus apmeklee?
Gribi piedāvāt aizvizināt? Vienīgais svētdien pašiem "jāslidinās".
varbut kadam i ?
ZingZeng rakstīja: Kur varetu parbaudit auto jaudu t.i. uzbraukt uz jaudas stenda (par sakarigam naudinam) ?
Var ieksh chiptuninga cena liekas bija ~20Ls, tikai vaig riepas priekshaa bez shipiem!
Yukki rakstīja: Vispareizāk būtu darīt tā: sestdienu velta Lielajam rallim, svētdienu SAAB gonkai Brīvkalnos, pēc tam piesakās iAuto rallijam un tad visu gadu dabū paraļļot arī pats! Ko, a?
A kapeec Tevis pasha nav daliibnieku saraxtos? Ko, a? ![]()
![]()
skirem rakstīja: Jautājums IT speciālistiem, būtu nepieciešams DVD rakstītājs (ārējais) uz pāris dienām lai varētu pēdējo slidināšanās filmiņu dabūt uz "pankūkas". Varbūt kāds var izpalīdzēt?
Tev vienkārši iecept iekš DVD? + vai - ?
snow rakstīja: kadi varianti varetu but 9-5wagona ielikt DVD lai aizmugure sedoshie sichi var blenzt LCD ekranos ?
Snow
Variants šķiet ir viens, tāpat kā citos "modernos" auto - izrauj visu oriģinālo audio ārā un saliek visu normālu kopā ar ašpacmit LCD ekrāniem, subwoferiem, DVD mainītajiem utt. jo oriģinālā audio sistēma ir stipri atpalikusi no modernā laikmeta, pat CD textu nelasa un arī skan so so. Es gan nezinu, kā ir ja ir oriģinālā navigācija, maybe tai var piemudrīt klāt papildus ekrānus uz aizmuguri, lai gan skatoties, cik neiespējami gāja ar neoriģinālo CD changeri, mani māc šaubas
. Izdarīsi, atrādīsi, es nākošam auto pēc kādiem 3 gadiem arī tādu gribētu![]()
Kāda atšķirība starp septorinu un tiptoniku? ![]()
snow rakstīja: varbut kadam ir GPS Magellan Mapsend Directroute Europe kartes ?
Ātri stāsti kāds tad ir tas tīzelis?