Gulbenē avārijā cietuši četri cilvēki; par ātruma pārsniegšanu sodīti 123 šoferi 2

 
Nozare.lv | 27.februāris 2015 7:29

Vakar Gulbenē mikroautobusa un vieglās automašīnas sadursmē cietuši četri cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka vakar Rīgas un brīvības ielas krustojumā sadūrās vieglā automašīna "VW Golf Variant", kuru vadīja 1973.gadā dzimusi sieviete un mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter", kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta abu transportlīdzekļu vadītāji un pasažieri - 1960. un 1967.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt Rīgā, Valdeķu ielā, 1991.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "BMW 318", ietriecās priekšā braucošā automašīnā "Mini", kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis. No trieciena automašīna "Mini" uzbrauca gājējai - 1973.gadā dzimušai sievietei. Negadījumā cieta gājēja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Nometņu ielā, pagaidām neidentificēts vadītājs, vadot automašīnu "VW", notrieca gājēju, 1965.gadā dzimušu vīrieti, un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais gājējs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 123 protokoli. Visvairāk vadītāju par ātruma pārsniegšanu pieķerti Zemgales reģionā - 59.

Savukārt par braukšanu alkohola reibumā ceturtdien aizturēti astoņi autovadītāji - trīs Rīgas reģionā, trīs Vidzemes reģionā un pa vienam Zemgalē un Kurzemē.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši seši cilvēki.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 27.februāris 2015 12:32
2 0 Atbildēt

Priekšroka ir uz kapiem!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti