Rūjienas novadā mājas pagalmā sieviete uzbrauc bērnam; sodīti 166 ātrumpārkāpēji

 
Nozare.lv | 29.marts 2015 8:38

Rūjienas novada Vilpulkas pagastā kādas mājas pagalmā 1977.gadā dzimusi sieviete, braucot ar automašīnu "Volkswagen Lupo", uzbrauca bērnam - 2010.gadā dzimušam zēnam, aģentūru LETA informē Valsts policijā.

Bērns nogādāts slimnīcā, notikušā negadījuma apstākļi vēl nav noskaidroti.

Savukārt Jēkabpilī, Pļaviņu ielā, 1987.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volvo V40" nobrauca no dambja. Slimnīcā medicīniskā palīdzība sniegta pasažierei - 1991.gadā dzimušai sievietei.

Tikmēr Rīgā, Anniņmuižas bulvārī, pagaidām nezināms vadītājs ar automašīnu "Mercedes-Benz" uzbrauca 1978.gadā dzimušai gājējai, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Mūkusalas ielā pie patlaban nenoskaidrotiem apstākļiem cieta 1990.gadā dzimusi velosipēdiste, kura ar traumām nogādāta slimnīcā. Savukārt Valguma ielā 1995.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Porsche", uzbrauca stāvošai automašīnai "Honda", kuras vadītāja 1983.gadā dzimusi sieviete nogādāta slimnīcā.

Savukārt Daugavpilī, Stacijas ielā, 1970.gadā dzimis vīrietis, ar automašīnu "Audi 100" notrieca 1970.gadā dzimušu gājēju, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu neatļautā vietā. Gājējs nogādāts slimnīcā.

Liepājā kāds 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Toyota Corolla" pa Kungu ielu, krustojumā ar Bāriņu ielu, veicot kreisā pagrieziena manevru, nepārliecinājās par tā drošību, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar pretīm braucošo motociklu "Honda", kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Negadījuma rezultātā cieta motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar policija par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformējusi 166 protokolus.

Visvairāk par ātruma pārsniegšanu apturēti autovadītāji Rīgas reģionā - 92, Zemgales reģionā tādu bijis 49. Vidzemes reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 29 protokoli, Latgales reģionā - 22, bet Kurzemes - 14.

Par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā aizturēti 14 autovadītāji, no tiem septiņi Rīgas reģionā, četri Zemgales reģionā, divi Latgales reģionā un viens Vidzemes reģionā.

Kopumā vakar reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem piecos negadījumos cietuši cilvēki. Kopumā ceļu satiksmes negadījumos ir cietuši četri cilvēki, to skaitā gājēji un velosipēdisti.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti