Autoavārijā Vecumnieku novadā viens cilvēks gājis bojā un divi cietuši; pieķerti seši iereibuši autovadītāji

 
Nozare.lv | 2.aprīlis 2015 6:03

Vakar pēcpusdienā divu vieglo automašīnu sadursmē Vecumnieku novadā viens cilvēks gājis bojā un vēl divi cietuši, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis ap plkst.15.40 Stelpes pagastā, uz autoceļa Bauska-Linde. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, 1981.gadā dzimušais pikapa "Toyota Hilux" vadītājs nav devis priekšroku pa galveno ceļu braucošajai automašīnai "Audi A6 Avant", kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis. Rezultātā notikusi sadursme, kurā bojāti abi spēkrati un cietuši to vadītāji, bet "Audi" pasažiere - 1978.gadā dzimusi sieviete - notikuma vietā gājusi bojā.

Tāpat aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem aizturējusi sešus iereibušus autovadītājus, no kuriem pieci bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā, bet viens - narkotisko vielu iespaidā.

Rīgas reģionā divi cilvēki pieķerti, vadot automobili alkohola reibumā, bet viens šoferis bija sēdies pie stūres narkotisko vielu iespaidā. Kurzemē, Latgalē un Zemgalē aizturēts pa vienam dzērājšoferim, turpretim Vidzemē pie stūres reibumā nav pieķerts neviens autovadītājs.

Aizvadītajā diennaktī policisti noformējuši arī 178 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 89 - noformēts Rīgas reģionā.

Kā liecina VP apkopotā operatīvā informācija, aprīļa pirmajā dienā Latvijā kopumā reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums, piecās avārijās cietuši desmit cilvēki, viens gājis bojā. Rīgas reģionā fiksēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē, Latgalē un Vidzemē - pa pieciem, bet Zemgalē - trīs ceļu satiksmes negadījumi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti