Motocikla un mopēda sadursmē gājuši bojā abu transportlīdzekļu vadītāji

 
Nozare.lv | 12.maijs 2015 7:23

Vakar Olaines novadā motocikla un mopēda sadursmē gāja bojā abu transportlīdzekļu vadītāji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz autoceļa Rīga-Jelgava, pie pagrieziena uz Codi, sadūrās motocikls "Suzuki", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un mopēds, kuru vadīja 1944.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira abi transportlīdzekļu vadītāji.

Salā, Susējas ielā, pagaidām nenoskaidrota persona, vadot automašīnu "Mercedes-Benz C230", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Slimnīcā no avarējušās automašīnas ar dažādām traumām nogādāta 1989.gadā dzimusi sieviete un 1970.gadā dzimis vīrietis.

Limbažu novadā, autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja 28.kilometrā, 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "VW Passat", nepārliecinājās par manevra drošību un sadūrās ar automašīnu "Toyota Avensis", kuru vadīja 1962.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cietuši pieci cilvēki, no kuriem trīs nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 39 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti