Rīgā pēc divu automašīnu sadursmes viena no tām uz ietves notriec velosipēdistu

 
Nozare.lv | 21.maijs 2015 7:17

akar Rīgā pēc divu automašīnu sadursmes viena no tām uzbrauca uz ietves, kur notrieca velosipēdistu.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Šampētera un Rucavas ielas krustojumā sadūrās automašīna "Toyota", kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Toyota", kuru vadīja 1993.gadā dzimis jaunietis. Pēc sadursmes viena no automašīnām nobrauca no brauktuves, uzbrauca uz ietves, kur atradās 1970.gadā dzimis velosipēdists. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēdists, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Gobas ielā, negadījumā iekļuva satiksmes autobuss, kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis. Uz brauktuves pēkšņi izskrēja meitene, autobuss strauji bremzēja, taču meitene tika notriekta un guva miesas bojājumus. Bremzēšanas laikā autobusā nokrita pasažieres - 1986.gadā dzimusi sieviete un 2013.gadā dzimusi meitene. Abas cietušās ar traumām nogādātas slimnīcā. Negadījumā cieta arī autobusa pasažiere, 1937.gadā dzimusi sieviete, kura no hospitalizācijas atteicās, kā arī meitene, kura izskrēja uz brauktuves un pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās.

Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, 1975.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Renault" notrieca gājēju, 1933.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 15

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti