Smiltenē vieglā automašīna notriec desmit gadus vecu velosipēdisti

 
Nozare.lv | 26.maijs 2015 7:11

Vakar Smiltenē vieglā automašīna notrieca desmit gadus vecu velosipēdisti, kura iebrauca pretējā kustības joslā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Blaumaņa un Galdnieku ielas krustojumā 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A4 Avant", notrieca velosipēdisti, 2005.gadā dzimušu meiteni, kura iebrauca pretējā kustības joslā. Cietusī meitene ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Liepājā, Mežu ielā, 1941.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Ford Fiesta", notrieca gājēju, 2005.gadā dzimušu meiteni, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Lielvārdes un Biķernieku ielas krustojumā, sadūrās automašīna "Opel Zafira", kuru vadīja 1972.gadā dzimusi sieviete, un motocikls "Honda", kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Autoceļa Rīga-Skulte-Liepāja 44.kilometrā kravas automašīna "MAN" ar puspiekabi, kuru alkohola reibumā vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis, ietriecās priekšā braucošā satiksmes autobusā "Setra", kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes kravas automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta autobusa pasažieri - 2003.gadā dzimis zēns, 2003.gadā dzimusi meitene, 2004.gadā dzimusi meitene, 2004.gadā dzimis zēns un 2002.gadā dzimis zēns. Visi bērni ar traumām nogādāti slimnīcā. Avārijā cieta arī kravas automašīnas vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās. Viņa organismā konstatētas 1,42 promiles alkohola.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti