Rīgā nenoskaidrota automašīna notrieca velosipēdistu; par ātruma pārsniegšanu noformēts 251 protokols 2

 
Nozare.lv | 3.jūnijs 2015 6:07

Vakar vakarā Rīgā pagaidām nenoskaidrots transportlīdzeklis notrieca velosipēdistu un no notikuma vietas aizbrauca.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.23.20 Augusta Deglava un Nīcgales ielas krustojumā pagaidām neidentificēts vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli notrieca 1977.gadā dzimušu velosipēdistu un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais velosipēdists ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Tukuma novadā, autoceļa Jelgava-Tukums krustojumā ar autoceļu Ozolpils-Degole, 1966.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Audi 100 Avant", nedeva ceļu motociklam "Yamaha", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta motocikla vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Alūksnes novada Zeltiņu pagastā, braucot ar kvadraciklu, krita un miesas bojājumus guva 2008.gadā dzimis zēns. Cietušais bērns ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar Latvijā par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēts 251 protokols.

 

Visvairāk šādu protokolu - 131 - noformēti Rīgas reģionā.

 

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar pieķerti 11 šoferi - no tiem četri Rīgas reģionā, trīs Zemgales reģionā, divi Kurzemes reģionā un divi Latgales reģionā.

 

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 41 avārija, kurās cieta seši cilvēki.

 

 
 
Visi komentāri
 
LMT 3.jūnijs 2015 11:10
1 0 Atbildēt

Gan jau pats velobraucējs bija vainīgs!

brugjis 3.jūnijs 2015 12:41
1 0 Atbildēt

Velosipēdisti fašisti !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti