Motociklam saskrienoties ar dzīvnieku, cietuši divi cilvēki 1

 
Nozare.lv | 4.jūnijs 2015 7:03

Vakar uz Tukuma - Kolkas šosejas, netālu no Rojas, 1973.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Honda" saskrējās ar meža dzīvnieku un avarēja.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, pēc sadursmes ar traumām slimnīcā nogādāti ar motocikla braukušie - tā vadītājs un 1991.gadā dzimusi jauniete.

Rīgā, Skultes ielā, vakar 2004.gadā dzimis zēns ar velosipēdu notrieca 2005.gadā dzimušu zēnu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi ar sešiem cietušajiem.

Kā ziņots, vakar Daugavpilī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) automašīna, steidzoties uz maldinošu izsaukumu, sadūrās ar vieglo auto. Avārijā cieta četri vieglās automašīnas pasažieri, kuri visi nogādāti slimnīcā. Sadursmē cietusi deviņus gadus veca meitene un trīs pieaugušie - 1965.gadā dzimusī auto vadītāja, 1964.gadā dzimis vīrietis un 1966.gadā dzimusi sieviete.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD preses pārstāve Viktorija Gribuste, sadursme notika neilgi pēc plkst.18.30.Avārijā tika iesaistīta Daugavpils 2.daļas automašīna ar autokāpnēm. Neviens ugunsdzēsējs glābējs sadursmē necieta.

Gribuste uzsvēra, ka ugunsdzēsēju mašīnas vadītājam alkohola klātbūtne izelpā nav konstatēta. Notikušā apstākļus izmeklēs Valsts policija.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 4.jūnijs 2015 13:16
1 1 Atbildēt

Žēl mežacūku!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 11

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti