Cenšoties izvairīties no suņa, velosipēdists satriecas ar automašīnu 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.jūnijs 2015 11:35

Vakar Kuldīgas novadā kāds gados jauns velosipēdists, cenšoties izvairīties no suņa, sadūries ar vieglo automašīnu un guvis dažādas traumas.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Toms Sadovskis, negadījums notika ap plkst.11.45 Īvandes pagastā. 1998.gadā dzimis jaunietis ar divriteni iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar 1966.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "VW Touran".

Ātrās palīdzības mediķiem jaunietis atklāja, ka negadījums noticis, jo, braucot pa grants ceļu, viņš mēģinājis izvairīties no suņa. Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, jaunietis nogādāts slimnīcā ar galvas, pleca un kāju traumām, kā arī mugurkaula skriemeļu lūzumu.

Savukārt kāds 1967.gadā dzimis velosipēdists vakar vakarā iekļuva negadījumā pie Saulkrastiem. Ap plkst.18 viņu notrieca 1961.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Peugeot". Negadījums notika uz Tallinas šosejas. NMPD pārstāve Vītola zināja teikt, ka cietušais slimnīcā nogādāts ar galvas smadzeņu satricinājumu, apakšdelma lūzumu, kā arī krūšu kurvja traumu.

Ķekavas novadā uz Rīgas apvedceļa vakar ap plkst.11 nenoskaidrotos apstākļos no sava braucamrīka krita kāds 1979.gadā dzimis velosipēdists. Viņš negadījumā guva galvas smadzeņu satricinājumu, sasitumus, nobrāzumus un lūzumus. Cietušais tika hospitalizēts.

Savukārt Kurzemē vakar, krītot no velosipēda, vaļējas brūces apakšstilba rajonā guva kāds 13 gadus vecs zēns, liecina NMPD apkopotā informācija.

Tikmēr Rīgā, A.Čaka ielā, 1989.gadā dzimis autovadītājs ar mikroautobusu "Volkswagen" notrieca kādu 1937.gadā dzimušu gājēju, kura ar politraumu tika nogādāta slimnīcā. Kā piebilda NMPD pārstāve Vītola, šī sieviete negadījumā guva smadzeņu satricinājumu, vaļēju apakšstilba lūzumu un pleca traumu.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem kopumā reģistrēti 49 satiksmes negadījumi, 12 avārijās cietuši pavisam 14 cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina VP apkopotā operatīvā informācija.

 
Visi komentāri
 
LMT 22.jūnijs 2015 11:50
2 0 Atbildēt

Drausmas, kas notiek!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 12

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk