Uzgāžoties traktoram, iet bojā tā vadītājs 3

 
Nozare.lv | 14.jūlijs 2015 7:20

Vakar Smiltenes novadā gāja bojā traktora vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Bilskas pagastā traktors "T 25" uzgāzās tā vadītājam, 1969.gadā dzimušam vīrietim, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža 127.kilometrā kravas automašīna "Scania" ar piekabi, kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar automašīnu "VW Passat", kura izbrauca uz galvenā ceļa, nepalaižot kravas automašīnu. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas "VW" vadītājs, 1929.gadā dzimis vīrietis. Savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta minētā transportlīdzekļa pasažiere, 1930.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 58 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 235 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu ir sodīti Rīgas reģionā - 89.

Alkohola reibumā pie stūres vakar pieķerti 14 šoferi. Seši no tiem - Kurzemes reģionā, četri - Zemgales reģionā, pa diviem - Latgales un Rīgas reģionā.

 
Visi komentāri
 
vaņa 14.jūlijs 2015 11:24
0 0 Atbildēt

''Uzgāžoties traktoram, iet bojā tā vadītājs''

Nu baiKi špicais traktors - onka uzgāzās šam virsū, un GATAVS!

Vernons 14.jūlijs 2015 19:21
0 0 Atbildēt

Pieāķēja mucu, vai vienasu piekabi, piekrautu, un brauca pāri grāvim. Saspieda vadītāju starp piekabi un traktoru! Nav ne pirmais un ne vienīgais gadījums.

kaspis 15.jūlijs 2015 11:11
0 0 Atbildēt

es drīzāk minētu ka negadījums noticis pļaujot - arī grāvmala, traktors krīt grāvī uz sānu, šoferis dubļos/ūdenī, traktors virsū. Tomēr pļavu sezona. Lai vai kā - muļķīga nāve.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti