Traģiskā autoavārijā Kuldīgas novadā gājuši bojā trīs cilvēki 5

 
Nozare.lv | 30.augusts 2015 10:50

Sestdien traģiskā autoavārijā Kuldīgas novadā gājuši bojā trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Negadījums noticis uz ceļa Kuldīga - Līči, kad saskrējušās divas vieglās automašīnas.

Sadursmē cietuši seši cilvēki, no kuriem trīs gājuši bojā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sanita Malēja, starp cietušajiem ir 20 gadus vecs vīrietis, kurš guvis smadzeņu satricinājumu, kā arī muguras un rokas traumas, 27 gadus veca sieviete, kura guvusi politraumu, tai skaitā kāju un galvas traumas, un 63 gadus vecs vīrietis, kurs guvis galvas, roku un kāju traumas.

Valsts policijas izplatītā informācija liecina, ka avārija notika autoceļa Kuldīga-Aizpute-Līči 12.kilometrā - 1978.gadā dzimis automašīnas "Opel Vivaro" vadītājs iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo automašīnu "Audi A6". Negadījumā gāja bojā automašīnas "Opel Vivaro" vadītājs, automašīnas "Audi" pasažieri - 1978.gadā dzimusi sieviete un 1999.gadā dzimis jaunietis. Slimnīcā nogādāti automašīnas "Audi" vadītāja, 1988.gadā dzimusi sieviete, un pasažieri - 1995.gadā dzimis vīrietis un 1951.gadā dzimusi sieviete.

 
Visi komentāri
 
es 30.augusts 2015 16:12
0 0 Atbildēt

Rallisti hrenovie...

soferits 30.augusts 2015 20:58
0 0 Atbildēt

gadities var visadi nav jabut ralistam. zel ka sekas tadas

xx7 30.augusts 2015 21:19
5 0 Atbildēt

Laikam ceļš nebija nokaisīts, nez ko darīs ziemā.

bezatbildīgajiem skrejejiiem! 31.augusts 2015 8:36
2 0 Atbildēt

Kad jūs beidzot sāksies braukt atbildīgi? Pirms sēsties pie stūres ir japadoma,ka no katra mūs ir atkarīga arī pārējo dzīvība! Lai spiestu gāzes pedāli nav lielai gudrībai jabūt,bet ir jāmāk reaģet ,savaldīt mašīnu un neizraisīt nelaimes citiem ! Iesaku filmēt,fotogrāfet šos bezatbildīgos braucējus un iesniegt policijai!

anonimikis 31.augusts 2015 10:17
0 0 Atbildēt

kad beidzot vadītāji sapratīs, ka nepiesprādzējies rumpis viņam aizmugurē apdraud dzīvību?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti