Satiksmes negadījumos divi gājēji zaudējuši dzīvību, vairāki cietuši 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.novembris 2015 15:05

Pagājušajā diennaktī notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši gājēji, un divi gājēji ir zaudējuši dzīvību.

Vakar Mārupes pusē notriekts 55 gadus vecs vīrietis, kurš no gūtajām traumām miris, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša. Valsts policijā aģentūra LETA uzzināja, ka traģiskais satiksmes negadījums notika vakar plkst.17.21 Mārupes novadā autoceļa Salaspils-Babīte 31.kilometrā. Automašīna BMW uzbrauca apmēram 55 gadus vecam gājējam, kurš sadursmes rezultātā mira notikuma vietā.

Otra traģiskā avārija notika Balvu novada Tilžā, kur 1975.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "VW Passat" uzbrauca 81 gadu vecai gājējai. Sieviete tika nogādāta slimnīcā, kur no gūtajiem miesas bojājumiem mira. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja, ka sieviete bija guvusi smagu politraumu, krūšu kaula lūzumus un smagas galvas traumas.

Savukārt Pierīgā notriekts 55 gadus vecs vīrietis. Viņš guvis smagu politraumu, vēdera un krūškurvja traumas un smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, liecina mediķu informācija.

Satiksmes negadījumos cietušu vēl vairāki gājēji, kuri guvuši vieglākas traumas.

Valsts policijas informācija rāda, ka vakar plkst.18.55 Daugavpils novada Maļinovas pagastā automašīna notrieca 1958.gadā dzimušu gājēju, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar plkst.20.24 Salaspilī 1996.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Audi" uzbrauca 1999.gadā dzimušai gājējai, un viņa nogādāta slimnīcā.

Bukša uzsvēra, ka daļa no notriektajiem gājējiem tumsā pārvietojās bez atstarojošiem elementiem. Tumsā autovadītājiem grūti ieraudzīt gājējus bez atstarotājiem, tāpēc cilvēkiem jāparūpējas par savu redzamību, valkājot atstarojošu apģērbu vai atstarojošu elementus, bet autovadītājiem diennakts tumšajā laikā jābūt vēl uzmanīgākiem, nekā ierasts.

 
Visi komentāri
 
es 22.novembris 2015 15:15
2 0 Atbildēt

Tautieši lūdzu tumšajos vakaros nēsājat atstarojošās vestes, citādi jūs neredz uz ceļa, un iznākums ir ļoti bēdīgs. Mazos atstarotājus šoferi neredz.

Ieklausieties 23.novembris 2015 8:22
0 0 Atbildēt

Tautiesi laiks ir paves uz celiem ir saucamais melnais ledus nescersojiet braucamo dalu kur tas ipasi nav atlauts un vel ludzu nodrosinat sewi ar atstarojosiem elementiem,jo auto vaditajs tiesam jus laicigi nevar pamanit jus bez acstarotajiem esat neredzami.Esu pac jauns waditajs ir gruti tumsajos vakaros gajejus bez acstarotajiem gruti pamanit RUPESIMIES PA SAVU UN LIDZCILVEKU DROSIBU NESASIM ACSTAROJOSOS ELEMENTUS.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti