Negadījumā uz Bauskas šosejas pie Iecavas gājuši bojā divi vīrieši 10

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.decembris 2015 16:32

Šorīt sadursmē starp automašīnu "Audi A6" un kravas auto "Volvo 460" uz Bauskas šosejas pie Iecavas gājuši bojā divi vīrieši, tāpēc bija daļēji bloķēta satiksme.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka šodien ap plkst.7.25 autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 40,8.kilometrā, pirms Iecavas, notika frontāla sadursme starp automašīnu "Audi A6" un kravas automašīnu "Volvo 460".

Saskaņā ar sākotnējo informāciju vieglā automašīna veikusi apdzīšanu un iebraukusi pretējās braukšanas joslā, kur notika sadursme ar pretī braucošo kravas automašīnu. Negadījumā dzīvību zaudējuši divi vīrieši vieglajā automašīnā - 1957.gadā dzimušais automašīnas vadītājs un 1995.gadā dzimis pasažieris.

Kā ziņots, šorīt ceļu satiksmes negadījuma dēļ uz Bauskas šosejas pie Iecavas bija daļēji bloķēta satiksme Rīgas virzienā un satiksmi regulēja policija, informēja VP.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 8.decembris 2015 19:17
8 0 Atbildēt

Bauskas šoseja ir pati "atsaldētākā" Latvijā. Katru reizi pa to braucot (ļoti reti gan sanāk), pat dienas vidū, kad satiksme nav intensīva, stulbu braucēju pietiek.

:-) 9.decembris 2015 8:59
6 0 Atbildēt

Viss interesantākais tas, ka Audi vadītājs bija "profesionālis", jeb 95. koda īpašnieks. Viņi tak zinot, kā pareizi jāvada transporta līdzeklis un kā "pareizi" jālasa CSN!

imzz 8.decembris 2015 18:39
5 4 Atbildēt

un kravas automašīnu "Volvo 460". - Volvo 460 nav kravas auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti