Krišjāņa Valdemāra ielā "BMW" sadūrās ar autobusu 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 7.janvāris 2016 7:01

Vakar Daugavpilī divu vieglo automašīnu sadursmē cietuši divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Saules un Cietokšņa ielas krustojumā 1965.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Toyota Corolla", sadūrās ar automašīnu "VW Golf", kuru vadīja 1984.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas "Toyota" vadītājs un pasažiere - 1974.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Rīgā, Krišjāņa Valdemāra un Zirņu ielas krustojumā, 1995.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "BMW", sadūrās ar autobusu "Solaris Urbino", kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta un ar traumām slimnīcā nogādāta automašīnas "BMW" vadītāja.

Gulbenes novadā, autoceļa Gulbene-Viļaka-Krievijas robeža 5.kilometrā, sadūrās automašīnas "Volvo S70", kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis un kravas automašīna "Volvo", kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Notikuma vietā no gūtajām traumām nomira vieglās automašīnas vadītājs, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts kravas automašīnas vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 127 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 60.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti pieci šoferi - divi Rīgas reģionā, divi Vidzemes reģionā un viens Zemgales reģionā.

 
Visi komentāri
 
Vīrels 7.janvāris 2016 14:45
3 1 Atbildēt

Nu protams, atkal kārtējais virsraksts, kurā jānomelno BMW. Kāpēc virsraksts nevarēja būt '' "Volvo" saduras ar kravas auto, viens bojāgājušais '' ? Manuprāt tas ir daudz traģiskāk nekā kaut kāda maza pilsētas avārija ar sievieti pie stūres, bet nē, protams, atkal kaut kas jāuzdi** par bumeriem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti