Gulbenes novadā vīrietis pakrīt zem traktora riteņa un gūst traumas

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 29.aprīlis 2016 7:04

Nokrītot no traktora un pakļūstot zem tā, vakar Gulbenes novadā traumas guvis kāds jauns vīrietis

Negadījums noticis Lizuma pagastā, kur 1964.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru, neatļautā vietā uz tā vedis 1988.gadā dzimušu vīrieti. Vīrietis nokritis, pakļuvis zem traktora rata un guvis traumas.

Rīgā, Cēsu ielā, 1979.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Ford" uzbraukusi meitenei, kura nogādāta slimnīcā. Savukārt Aspazijas bulvārī 1950.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Škoda" uzbraukusi 2003.gadā dzimušam zēnam, kurš braucis ar velosipēdu. Zēns pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Madonas novada Ļaudonas pagastā 1953.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, ar automašīnu "Dacia" iebraucis apgaismes stabā. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Vakar Latvijā par agresīvu automašīnas vadīšanu sodīti deviņi šoferi, bet 234 saņēmuši sodu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Visi agresīvie autovadītāji apturēti Rīgas reģionā, bet par ātruma pārsniegšanu visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā - 95. Zemgales reģionā sodīti 48 pārāk steidzīgi šoferi, Vidzemes reģionā - 44 šoferi, Latgales reģionā - 34 šoferi, bet Kurzemes reģionā - 13 autovadītāji.

Vēl septiņi šoferi sodīti par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, no tiem trīs - Vidzemes reģionā, bet pa vienam - Latgales, Kurzemes, Zemgales un Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta 10 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 37 negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti