Ludzā automašīna uzbraukusi no kanalizācijas akas ārā kāpjošiem vīriešiem 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.maijs 2016 9:16

Vakar Ludzā automašīna uzbraukusi diviem vīriešiem, kuri tajā brīdī kāpuši ārā no kanalizācijas akas.

Negadījums noticis Krišjāņa Barona ielā, kur 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen Passat", uzbraucis uz kanalizācijas akas, no kuras tajā brīdī ārā kāpuši 1957.gadā un 1974.gadā dzimuši vīrieši. Slimnīcā nogādāts 1957.gadā dzimušais vīrietis, bet otrs cietušais no hospitalizācijas atteicies.

Tāpat vakar vairākas automašīnas ietriekušās kokā. Piemēram, Salacgrīvas novada Liepupes pagastā 1993.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW 735" nobraucis no ceļa braucamās daļas un ietriecies kokā. Automašīnas vadītājs bijis alkohola reibumā un pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Arī Jelgavas novada Vilces pagastā 1960.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi 80" nobraucis no ceļa braucamās daļas un iebraucis kokā. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Tāpat vairākas automašīnas pēc nobraukšanas no ceļa apgāzušās. Aglonas novada Šķelotavas pagastā 1974.gadā dzimušas sievietes vadītā automašīna "Toyota Raw4" nobraukusi no ceļa braucamās daļas un apgāzusies. Slimnīcā pēc palīdzības vērsās automašīnas pasažieri - 2007.gadā dzimusi meitene, 2006.gadā dzimusi meitene, kā arī 1983.gadā un 1966.gadā dzimuši vīrieši.

Vakar Vangažos nenoskaidrotos apstākļos uz ielas nāvējošas traumas guvis jauns vīrietis. 

Vangažos, Siguldas ielā, nenoskaidrotos apstākļos cietis kāds 1989.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā, taču no gūtajiem ievainojumiem tomēr miris. Cietušo gājēju, iespējams, notriecis motociklists.

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves un Irbenes ielas krustojumā nenoskaidrots autovadītājs, vadot automašīnu "Chrysler", uzbraucis 1976.gadā dzimušam vīrietim un pametis negadījuma vietu. Cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā.

Savukārt Salaspilī, Zviedru ielā, notikusi sadursme starp mopēdu "Aprilia", kuru vadījis 2000.gadā dzimis puisis un 2011.gadā dzimušu meiteni, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Miera ielā, 1979.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, kritis no velosipēda un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 29 cilvēki un viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 29 negadījumi ar 11 cietušajiem.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
as 30.maijs 2016 11:38
5 0 Atbildēt

ko viņi tur darīja? strādāja vai dzīvoja?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti