Piektdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki 1

 

Policija Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.oktobris 2016 11:07

Liepājā, Pulvera ielas krustojumā ar 14.novembra bulvāri, 1992.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "VW Golf", veicot kreiso pagrieziena manevru, nepalaida garām pretī braucošo auto "Opel Astra", kuru vadīja 1967.gadā dzimušais vīrietis, kā rezultātā notika sadursme. Pēc negadījuma 1992.gadā dzimusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Mārupes novadā, Jaunmārupē, Mazcenu alejas krustojumā ar Ziedkalnu ielu notika sadursme starp automašīnu "Nissan" kuru vadīja 1974.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu "Toyota", kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas "Nissan" vadītāja.

Pārgaujas novadā, Raiskuma pagastā 1995.gadā dzimis vīrietis netika galā ar motociklu un krita. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Skuju ielas krustojumā ar Vecāķu prospektu, notika sadursme starp vieglo automašīnu, kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis, un velosipēdu, kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma velosipēdists nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Viestura prospektā 31 notika sadursme starp automašīnu "Ford", kuru vadīja 1935.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "BMW", kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas "Ford" vadītājs, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Cēsu novadā, Vaives pagastā, ceļa pievada "Rāmuļu stacija" pirmajā kilometrā 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās, kā rezultātā auto ietriecās kokā. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts automašīnas pasažieris - 1987.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki, to skaitā arī viens velosipēda vadītājs. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši seši cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī pieķerti 22 autovadītāji alkohola reibumā, informēja Valsts policijā. No tiem seši autovadītāji pieķerti Zemgales reģionā, seši - Vidzemes reģionā, četri - Rīgas reģionā, bet pa trim - Kurzemē un Latgalē.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā vakar noformēts 241 administratīvā pārkāpuma protokols.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā - 136, Zemgalē reģistrēts 31 šāds pārkāpums, Vidzemē - 29, Latgalē - 25 un Kurzemē - 20.

Tāpat Rīgas reģionā noformēti desmit protokoli par agresīvu braukšanu.

 
Visi komentāri
 
Experc 24.oktobris 2016 16:20
0 0 Atbildēt

Vēl cieta viens 1975.gada dzimis vīrietis, kurš smējās kā cieš 1980.gadā dzimis vīrietis

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti