Pa nomali pretējā virzienā braucošs “Porsche” iespējams izraisījis traģisku avāriju (+ video) 8

 
iAuto | 26.oktobris 2016 15:53

Ja cietušajā automobiļi būtu videoreģistrators, tas ne tikai palīdzētu labāk noskaidrot negadījuma apstākļus, bet iespējams paglābtu no ieslodzījuma un ļautu saukt pie atbildības vainīgo.

Pa nomali pretējā virzienā lielā ātrumā braucošs “Porsche” apvidus auto izprovocējis traģisku avāriju pie Voskresenskas pilsētas Krievijā. Negadījumā smagas traumas guvusi sieviete, bojā gājis sešgadīgs bērns.

Krievijas TV kanāls “Rossija 1” ziņo, ka pie Voskresenskas pilsētas notikušajā traģiskajā avārijā parādījušies jauni fakti. Līdz šim negadījuma izraisīšanā tika vainota smagi cietusī sieviete, kura 24.oktobrī izbrauca pretējā joslā un sadūrās ar autovedēju. Autovadītāja nespēj paskaidrot, kas viņai licis izbraukt pretējā joslā tieši zem riteņiem piekrautajam autovedējam, taču aculiecinieki jau uzreiz pēc notikušā liecināja, ka vainīgs baltas krāsas “Porsche” bez numuriem, kas lielā ātrumā traucies pa nomali pretēji satiksmes virzienam.

“Porsche” redzējuši divi vai trīs cilvēki, taču video pierādījumu nebija un izmeklētāji sāka izstrādāt vienīgo acīmredzamo variantu – avārijā vainīga pati autovadītāja, kas viņai likuma priekšā liek atbildēt arī par pašas bērnu nogalināšanu (sieviete bija trešajā grūtniecības mēnesī).

Video ar avārijas sekām bija uzņēmuši daudzi, taču tikai tagad internetā parādījies jauns ieraksts, kurā tiešām redzams balts “Porsche”, kas pa nomali nesas pretī satiksmes kustībai. Arī šajā epizodē “Porsche” gandrīz izraisa avāriju ar pretim braucošo vieglo automašīnu, taču neapstājas un jau brīdi vēlāk notiek traģiskā avārija, kurā sievietes vadītais “Opel” saduras ar autovedēju (šajā kadrā redzams kreisajā pusē).

 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 26.oktobris 2016 18:39
3 3 Atbildēt

Iespējams tikai krievijā

ods 28.oktobris 2016 13:44
0 0 Atbildēt

Briest tāda klusa sajūta,ka pēc kāda neilga laika arī pie mums tas nebūs nekas neparasts.

AAA 26.oktobris 2016 20:50
4 0 Atbildēt

Jāa... Krievijā bez videoreģistratora uz ielas labāk nelīst. Tas jau kā likums tur ir, dīvaini, ka atrodas cilvēki, kas to neievēro.

A 26.oktobris 2016 21:59
0 0 Atbildēt

Savukārt Latvijā par nereģistrēta videoreģistratora lietošanu soda?

B 27.oktobris 2016 8:12
7 0 Atbildēt

laikam jau vispirms brīdina, bet Vācijā un Austrijā gan ar šīm lietiņām labāk nerādīties - var iekulties pamatīgās nepatikšanās

nu nu 29.oktobris 2016 15:24
0 0 Atbildēt

Kaut viens nereģistrētā reģistratora īpašnieks ir sodīts?

Vernons 27.oktobris 2016 9:40
0 0 Atbildēt

Vainīgo atradīs. Tas tikai laika jautājums. Sekas notiesāt arī mēs esam naski. Cēlonis jāsoda!

A 28.oktobris 2016 23:46
0 0 Atbildēt

autovedēja vodzila ko saka ,viņam tas porsš bija jāŗedz

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti