Vakar Rīgā uz gājēju pārejas notikusi autobusa un automašīnas sadursme 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.decembris 2016 10:37

Vakar Rīgā uz gājēju pārejas notikusi pasažieru autobusa un automašīnas sadursme.

1963.gadā dzimušas sievietes vadīts autobuss "Setra" uz gājēju pārejas Maskavas ielā sadūries ar automašīnu "Citroen", ko vadījis 1966.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietusi 1938.gadā dzimusi autobusa pasažiere, kura satraumējusies kritiena laikā. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Stopiņu novadā, Granīta un Getliņu ielas krustojumā, notikusi sadursme starp automašīnu "Volkswagen", ko vadījis 1955.gadā dzimis vīrietis, un ekskavatoru "Case", ko vadījis 1981.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā traumas guvis automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt uz autoceļa Rīga-Liepāja 1983.gadā dzimuša vīrieša vadītā kravas automašīna "DAF FF" saslīdējusi, nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietis automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Tērvetes ielā, 1949.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Volkswagen Golf" uzbraukusi 1974.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš šķērsojis brauktuvi pa gājēju pāreju. Vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

 Vakar uz Latvijas ceļiem apturēti astoņi agresīvi autovadītāji, aģentūru LETA informēja valsts policijā.

Visi astoņi apturēti Rīgas reģionā - viņiem par agresīvu braukšanu noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 160 pārkāpuma protokoli, no tiem 81 Rīgas reģionā, 34 Zemgales reģionā, 23 Vidzemes reģionā, 12 Latgales reģionā un 10 Kurzemes reģionā.

Bet par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturēti deviņi šoferi - četri Zemgales reģionā, pa diviem Vidzemes un Latgales reģionā un viens Rīgas reģionā. Tāpat Rīgas reģionā noformēts pārkāpuma protokols par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dArtanjans 6.decembris 2016 18:11
4 0 Atbildēt

Vernon,gaidu paskaidrojumus!Kurš kuram ko negarantēja?

Pēteris 7.decembris 2016 10:34
3 0 Atbildēt

Kriminālproces tiek ierosināts pret autobusa vadītāju!

Vernons 6.decembris 2016 22:03
1 14 Atbildēt

Nezinu kas par busu un kam pieder. Bet vieglajam, strauji bremzējot, autobusu tas saņēma pēcpusē. Ir cietušais! Un šajā sakarā tiek ierosināts kriminālprocess. Palaidnieks jau berzē rokas, nav ievērota distance. Policija droši domā tāpat! Bet ar šādu slēdzienu tas cauri neies. Ja nav kāds ārzemnieks es uzzināšu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti