Rīgā automašīna BMW ietriekusies aptiekā 15

 

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Nozare.lv | 2.decembris 2017 15:41

Šorīt Rīgā BMW markas transportlīdzeklis pēc vārijas ietriecies aptiekas skatlogā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Samanta Čapkovska.

Avārija notikusi ap plkst.5 rītā Tallinas un Aleksandra Čaka ielas krustojumā, un tajā bija iesaistītas divas automašīnas - BMW un taksometrs "Toyota Avensis".

Pēc abu auto sadursmes BMW ietriecies blakus esošās aptiekas skatlogā. Šajā krustojumā atrodas "Benu aptieka", liecina uzņēmuma mājaslapā publicētā informācija.

Negadījumā cietis taksometra šoferis, kurš gan atteicies no hospitalizācijas.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 2.decembris 2017 15:59
16 7 Atbildēt

Nezin, vai tas gopņiks, kurš bija pie stūres 500 eiro vērtam lūznim, saprata likteņa mājienu aiziet uz aptieku pēc zālēm?

Labi, ka nenodega pēc avārijas. Bmw parasti vēl deg.

Scotinsh77 3.decembris 2017 19:00
4 3 Atbildēt

Suuda expert-noraujies podaa!!!

Jucis 4.decembris 2017 9:29
1 2 Atbildēt

Amerikanu auto fan, beidz pazemot sevi

Noskaties labak sito, recigs video ;)

viencexperc 4.decembris 2017 12:56
2 1 Atbildēt

Šo cilvēku iesēdināja cietumā par KRĀPŠANOS.

Es viņa video nemaz neveru vaļā.

Jucis 4.decembris 2017 13:01
2 1 Atbildēt

Resp. tu tici Krievijas tiesu sistemai? Ir ari kada joma kura tu neesi idiots?

viencexperc 4.decembris 2017 20:47
1 0 Atbildēt

Es redzu, ka viņš apliek visas mašīnas izņemot viņa mīļo bmw. Turklāt apdirš neobjektīvi. Vienam auto viņš saka, ka neērts panelis, jo tikai sensora ekrāns un braucot neērti lietot, citai, kurai ir gan sensorais ekrāns, gan podziņas - slikti, ka podziņas. Kāpēc nav tikai sensorais ekrāns? Utt. Jā, bija daži video kurus skatījos, bet uzreiz sapratu, ka šis bandīts ( nodarbojās ar auto krāpšanos) dirš kā nemetas. Es arī diršu, bet es nemainu savu domu gājienu katru reizi. Bet viņam šodien tā, citreiz pavisam savādāk. Kā kāda bāba.

Vai gadījums ar teslu, kur viņš dzina to virs 200km/h un pēc tam apdirsa ka akumulators nosēdās daudz ātrāk kā paredzēts. It kā ja viņš ar savu BMW braucot virs 200 visu ceļu bāku nenotērēs ātrāk ( jo patēriņš taču pieaugs), utt.

Idiņš a ne blogeris. Labi, ka iesēdināja.

Bet tu skaties, tas tavs līmenis.

mirgojošais dzeltenais 2.decembris 2017 16:30
2 0 Atbildēt

Ap pieciem no rīta,kurš tad brauc tajā laikā-var droši palidot!Bet še tev ,aptieka!

y 4.decembris 2017 20:56
0 0 Atbildēt

Bet, kas tur labs var būt tajā lētajā amerikāni? Viss šķibs un grab, domāts kompleksainiem pajoliņiem, kuri cer, ka kāds viņus pamanīs uz apkārtējo fona?

dsa 2.decembris 2017 16:57
7 13 Atbildēt

Ne jau aptieka pie vainas, bet kārtējais "profesionālais" taksists, kurš par izdarīto samaksāja ar veselību. Un BMW nav Tesla, kas sadeg pat neavarējot. Jaunākajās teslās pat ir opcija autopilots-eitanizators-kremētājs. Tobiš, tu, dzīves nomocītais, nopērc teslu ar autopilotu, kas tevi nogalina un pēc tam uzreiz kremē. Drīz dīleris piedāvāšot arī speciālu nedegošu urnu, lai glābēji sauso atlikumu var smuki iesaiņot un nodot radiniekiem.

viencexperc 2.decembris 2017 22:00
11 0 Atbildēt

Ja tev maz video, tad varu vēl atrast. Degoša BMW video vai foto, vai pašu BMW, kas deg, atrast ir vieglāk, kā prostitūtu pie naktskluba.

dsa 3.decembris 2017 10:40
2 0 Atbildēt

Ja tu patiešām būtu eksperts, tad izrēķinātu sadegušo auto attiecību pret saražoto auto skaitu tam pašam BMW un teslai. kā arī izrēķinātu sadegšanas varbūtību. Tesla droši būtu priekšā ar sadegušo avarējušo auto daudzumu, tāpat kā ir līdere ar autopilotu nosistajos.

Jancis 2.decembris 2017 17:30
2 0 Atbildēt

Ko tā aptieka maisījās starp riteņiem ?

y 3.decembris 2017 11:05
0 2 Atbildēt

Hah, cik tavs cheroke maksa? BMW mīnus ir tas, ka visādus jampapiņus avārijas situācijā tas paglābs no nāves, turpretī tavi ameriķānu šķībšroti uzreiz iedos ar stūri bietē.

Izstenība nebūtu eiropas auto taviem amerikānu lūžņiem vel nebūtu normālu drošības jostu

y 3.decembris 2017 11:21
1 4 Atbildēt

Nelielam ieskatam, kā'del amerikānu auto ir šķībšroti.

Amerikānu auto būvē ar "iespaidīgu" ārieni (kā jau cilvēkiem ar kompleksiem un izrādīšanos), toties viss pārējais ir kā krievu tehnikai, šķibs, greizs, grabošs utt.

Šeit tikai daži piemēri ar kvalitātes problēmām, nemaz nerunāsim par atrumkārbām, bremzēm un piekari, kuras joprojām šķiet tiek pasūtītas no krievijas. ASV tiešām bijuši kosmosā? Zin,. pēc tiem drausmīgajiem auto, nešķiet, ka viņiem būtu tādās tehnoloģijas

Vai arī tie ir dumjie cilvēki, kuriem galvenais ir "Kā izskatās ārpuse" nevis braukšanas prieks/komforts!?

Vernons 3.decembris 2017 12:00
1 20 Atbildēt

Nu re tas, ka atrodos uz galveno ceļu, nedod man tiesības pārkāpt ātruma limitu konkrētā ceļa posmā! Bet CSN ir spēkā pie noteiktiem ātruma limitiem!

Bet policijai tvarstīšana pār ātrumu līkumā no Lidostas un Jūrkalnes ielas daļā ar sadalošo joslu pa vidu godu nedara, tas ir vairāk kā pazemojoši pašai policijai!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti