Sestdien avārijā Engures novadā viens cilvēks gājis bojā un divi cietuši

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.janvāris 2019 10:36

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Engures novadā, saduroties divām automašīnām, viens cilvēks gājis bojā un vēl divi cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Sestdien plkst.17.48 Engures novada Smārdes pagastā, autoceļa Rīga-Ventspils 55.kilometrā kāds vīrietis, vadot automašīnu "BMW", pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretim braucošo automobili "Volkswagen Passat".

Šajā ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā 1998.gadā dzimušais auto "BMW" vadītājs. Negadījumā cieta automašīnas "Volkswagen Passat" vadītājs un pasažiere, kura ar traumām nodota mediķu aprūpē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā notikuši 53 ceļu satiksmes negadījumi - 18 Rīgā, 12 Kurzemē, 10 Latgalē, astoņi Vidzemē un vēl pieci Zemgalē.

Septiņos ceļu satiksmes negadījumos sestdien kopumā cietuši astoņi cilvēki, bet vēl viens cilvēks gājis bojā. Pa trim cilvēkiem cietuši avārijās Zemgalē un Latgalē, bet pa vienam cietušajam ir Rīgā un Kurzemē.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem pieķerti deviņi dzērājšoferi

Sestdien uz Latvijas ceļiem pieķerti deviņi dzērājšoferi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Par auto vadīšanu alkohola reibumā pa diviem autovadītājiem sodīti Rīgā, Vidzemē, Kurzemē un Latgalē, savukārt Zemgalē par braukšanu dzērumā sodīts viens šoferis.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 112 protokoli. Trešdaļa jeb 42 šādu pārkāpumu fiksēti Rīgā, vēl 20 - Vidzemē, 19 - Zemgalē, 18 - Kurzemē un 13 - Latgalē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes jomā noformēti 352 administratīvo pārkāpumu protokoli.


 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti