Ceturtdien ceļu satiksmē Latvijā gājuši bojā divi cilvēki 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.novembris 2019 10:11

Vakar ceļu satiksmē Latvijā ir gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija

Vakar no rīta īsi pirms plkst.8 Rīgā, Slāvu ielā, automašīnas "VW" vadītājam, iespējams, braukšanas laikā kļuvis slikti, viņš iebraucis pretējās braukšanas joslas aizsargbarjerā, izraisot sadursmi ar pretī braucošo automašīnu. "VW" vadītājs negadījuma vietā gājis bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt novakarē ap plkst.17 Krimuldas novada Sunīšos, autobusa pieturā Ernesta Sovera ielā, kāda gājēja pakļuvusi zem automašīnas "VW". Sieviete notikuma vietā gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Pēc policijas sniegtās informācijas, vēl 12 cilvēki avārijās guvuši dažādas traumas. Ceturtdien septiņi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, četri - Zemgalē, bet viens - Kurzemē. Divi no cietušajiem bija gājēji, bet vēl divi - velosipēdisti. Kopumā ceturtdien Latvijā reģistrēti 115 ceļu satiksmes negadījumi.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi sešus autovadītājus: trīs - Zemgalē, divus - Latgalē, bet vienu - Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 240 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 76 autovadītāji, Vidzemē - 69, Zemgalē - 46, Kurzemē - 27, bet Latgalē - 22 autovadītāji. Rīgā un Vidzemē kopumā astoņi autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 529 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
uupis 22.novembris 2019 23:45
3 0 Atbildēt

Tavs dubultmorāles kults, kad šoferis un bleķis, kurā viņš sēž ir svarīgāks par pamatvērtību - dzīvību!!!

Vernons 22.novembris 2019 16:48
2 5 Atbildēt

Ar kopīgiem pūliņiem esam attīstījuši stabilu tendenci ne mazāk kā 100 avārijas dienā un 1, 2 līķi! Sasniegums ar ko var lepoties! Šausmas!

uupis 22.novembris 2019 23:51
2 0 Atbildēt

Šie divi gadījumi liecina par auto vadītāja pārliecību, gadījumā ja viņš neredz gājēju, tad viņš nav vainīgs, gadījumā ja viņam paliek slikti pie stūres, tad viņš nav vainīgs... Zeme atveries! Nekā - ja tu esi pie auto stūres, tad tev ir jāgarantē ka esi vesels un nenogalināsi!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti