Sestdien avārijā uz Rīgas apvedceļa gājis bojā cilvēks 8

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.decembris 2019 17:44

Vakar vakarā avārijā uz Rīgas apvedceļa gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Negadījums noticis īsi pirms plkst.22 Salaspils novadā, Rīgas apvedceļa un Kokneses šosejas krustojumā, kur saskrējušās automašīnas "VW Golf" un "Volvo".

Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā gājis bojā automašīnas "VW Golf" vadītājs. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Vakar Latvijā bija pirmā īsti sniegotā diena, un kopumā valstī reģistrēti 132 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 20 cilvēki.

Novembra pēdējā dienā 14 cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Latgalē, divi - Kurzemē, bet viens - Zemgalē. Astoņi no cietušajiem bija gājēji, bet divi - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: pa trim - Zemgalē, Kurzemē, Latgalē un Rīgā un tās apkārtnē, bet vienu - Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 162 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 53 autovadītāji, Vidzemē - 39, Zemgalē - 34, Latgalē - 20, bet Kurzemē - 16 autovadītāji. Vidzemē divi autovadītāji sodīti arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 394 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
Vietējais 2.decembris 2019 15:15
0 0 Atbildēt

Nu kāpēc tiek pārkopēti tukši raksti?

Kur ir izsmeļoša informācija?

Kāpēc tas notika?

Luksafors nestrādāja?

Riepas nederēja?

Nu kā var aiziet bojā autoskolas instruktors, kurš apmāca citus?

Arī suns gāja bojā.

Man neinteresē sastāditie protokoli un liekvārdība!

Kāpēc tas notika un ko mums no tā mācīties!?

iAuto 2.decembris 2019 16:21
1 0 Atbildēt

Lūk, kāpēc iauto.lv/pie-stures/av...ija-un-latvija

Ja policija šo informāciju nesāks rakstīt un izsūtīt, tad tā arī paliks, jo mums neatmaksājas tērēt vairāk laika, lai brauktu uz notikumu vietu vai prasīt aculieciniekiem utt

bē-austo 2.decembris 2019 21:05
3 0 Atbildēt

Man "neatmaksājas" lasīt Jūsu vājo "Interneta portālu".Nu tad vāciet ziedojumus!Pamatoti paaugstiniet reklāmas izcenojumus.Nav uz katru būkšķi jāskrien,esat gana pieredzējuši.Un,follow-up,obligāti.Tipiski un pamācoši gadījumi.Ar Vernonu un viņa lamāšanu kļūsiet tika nožēlojami.

jurbarkas 2.decembris 2019 21:29
1 0 Atbildēt

Prasīt aculieciniekiems?Nemauciet nagus,ielejiet un sadzeriet!

359j 2.decembris 2019 21:34
1 0 Atbildēt

Riepās bija vasaras gaiss.Vai skaidrs?!

nepareizsdrošībaskods 2.decembris 2019 21:08
2 0 Atbildēt

Kā uzlabot iAuto?Nelikties ne par ko zinis!Rakstiet savam priekam,lai izraisītu ņirgu lavīnu.Lūk,tā ir īsta mūsu žurnālistika.Atlaidiet paši sevi,un labi daudz pavaimājiet.

no Lubānas šosejas 2.decembris 2019 21:27
4 0 Atbildēt

Kur ir Kokneses šoseja?

iekaisušās nāsis 3.decembris 2019 19:46
1 0 Atbildēt

Tā atrodas iAuto redakcijā,un ir koksneses trase.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti