Vakar trīs auto sadursmē pie Kalnciema gājis bojā cilvēks un vēl četri cietuši 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 7.janvāris 2020 10:27

Pirmdienas pēcpusdienā uz Rīgas-Liepājas šosejas pie pagrieziena uz Kalnciemu trīs automašīnu sadursmē gājis bojā cilvēks, kura atbrīvošanai no transportlīdzekļa bija nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) palīdzība, aģentūru LETA informēja VUGD pārstāve Viktorija Gribuste

Plkst.16.17 VUGD saņēma informāciju, ka Jelgavas novadā uz autoceļa Rīga-Liepāja ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Ierodoties notikuma vietā, Kalnciema, Ķemeru un Jelgavas ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka triju automašīnu sadursmes rezultātā ir cietuši četri cilvēki, kas paši saviem spēkiem izkļuva no automašīnām. 

Vēl vienam cilvēkam, kurš bija iespiests automašīnā, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Ugunsdzēsēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību bojāgājušo izgrieza no automašīnas. 

Pēc tam ugunsdzēsēji sakārtoja ceļa braucamo daļu, vai varētu atjaunot satiksmi.  

Jau ziņots, ka pirmdien trīs automašīnu sadursmē Mārupes novadā gājusi bojā autovadītāja. Negadījums notika plkst.14.37 uz Rīgas apvedceļa, posmā Salaspils-Babīte. Tajā sadūrās automašīnas "Toyota", "Volkswagen" un "Mercedes".  

Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja "Toyota" vadītāja, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Tāpat traumas guva "Volkswagen" vadītājs, kurš tika nodots mediķu aprūpē. 

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

 
Visi komentāri
 
Vernons 7.janvāris 2020 11:29
14 34 Atbildēt

Tikko šim ceļam veica uzlabojumus! Ceļa vidū ātruma samazinājuma josla, kreisam pagriezienam, ir tik īsa kā "zilumzāles"! Labajā pusē ātruma samazināšanas joslas nava, jo lūk "vietas nav", vai uzbērums par augstu jāber! To kurš pasūtīja projektu ir jātiesā!

Sadursme notika tāpēc ka virzienrādītāju ieslēdza reizē ar stūres pagriezšanu, ne vis 200 - 300 metrus pirms manevra! Tagad visa pasaule vainīgam vainīga! Ne vis ceļš bet Kara lauks. Nezinu, klāt nebiju, bet regulāri tur braucu. Nepārtrauktās līnijas arī par pilnu neņem, mauc tikai. Ātrums tur ierobežots 70 km/h, pietiek lai nosistos.

Jo_bans 7.janvāris 2020 11:54
5 8 Atbildēt

Galvenais ir ieturēt uzsākto kursu.Nekādos gadījumos nedot nedz konkrētu notikuma aprakstu, nedz arī kaut mazāko vārdu par iepējamajiem cēloņiem.Tas ir tāpēc, lai Lohiem nekas nebūtu saprotams.Toties par Atbildīgo tranzītpersonu "varoņdarbiem" vēsta vai ikkatrs otrais raksts.

Tur tos nolādētā A9 ceļa konstruktorus un "rekonstrukcijas" autorus un izpildītājus ar nolaistām biksēm vajadzētu nostādīt garā rindā gar ceļmalu- lai sāls žļurga atmazgā viņu "sirdsapziņu".

Jo_PS 7.janvāris 2020 14:39
2 2 Atbildēt

Šoreiz tā darbiba drusciņ gan "citā vietā", bet nu lietas būtību tas nemaina.Vienalga bikses nost- gan Liepājas, gan Jelgavas gan pārējo "šoseju" drošības konstruktoriem, ieviesējiem,apguvējiem un fufeļa morālajiem atbalstītājiem.

www.breaking.lv/2020/01/bloke...s-sosejas.html

pps- sparīgie mīnusu producenti kādureiz gan jau aizrīsies....

---pps2- bet cienijamais Acīgais Admins (varbūt) vismaz uz pēcpusdienu būs izgulējis sagurumu un beidzot notīrijis Emmu un vēl te dažus kretiinus

Rr19 7.janvāris 2020 16:42
4 2 Atbildēt

Vernon, galvenā vaina ir tā, ka cilvēki izbrauc uz galvenā ceļa un neskatās. Neviens neprojektēs tev pie katra lauku ceļa divu līmeņu krustojumu.

Vernons 9.janvāris 2020 9:32
0 0 Atbildēt

Jelgavas šoseja, virzienā uz Jelgavu. Starp Olaini un Dalbi, no meža, pāri dzelzceļam, pienāk ceļš, kuram ir turpinājums ar ieskrējiena joslu Jelgavas ceļam. Ir vasara, ir nepārtrauktas līnijas! Un vieglais, kuru vada kundze gados ievelk autobusam Setra pakaļējā ritenī! Bija bļaušana, kliegšana, kāpēc autobuss vispār tur brauc! Sekas. No trieciena pa aizmugurējo ratu izjuka gultnis! Bez liekiem komentāriem.

LMT 7.janvāris 2020 11:55
3 1 Atbildēt

Krapsis vēl gaida 01.02., bet pilni ceļi ar līķiem!

ZZZZ 7.janvāris 2020 13:29
0 0 Atbildēt

Melnā pirmdiena. Daudz smagu avāriju. Neuzmanība, slikta redzamība, pārgalvība, bezatbildība...žēl nevainīgos.

Jasper 7.janvāris 2020 20:16
3 2 Atbildēt

Vai nebūtu laiks aizliegt kreisos pagriezienus uz šosejām un apvedceļiem, kur tam nav paredzēta speciāla josla?

Tie kreisie apstājas ceļa vidū, kur visi mauc uz 90-100. Piem., uz Valmieras apvedceļa, lai dieviņš nogrābstās tās situācijas kas tur katru rītu ir..

lynx85 7.janvāris 2020 20:25
2 3 Atbildēt

Uzbūvē alternatīvu un aizliedz vesels!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti