Zemgalē ceļu satiksmes negadījumā gājusi bojā sieviete 8

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.janvāris 2020 10:55

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Zemgalē mirusi pa ceļa braucamo daļu ejoša gājēja, liecina Valsts policijas (VP) operatīvā informācija

Traģiskais negadījums noticis Krustpils novada Atašienes pagastā ap plkst.18 uz ceļa Krāslava-Preiļi-Madona. VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā aģentūrai LETA pastāstīja, ka 1958.gadā dzimušo gājēju notriekusi kāda automašīna "Volkswagen Golf", kuras vadītāju apžilbinājusi pretimbraucoša automašīna.

Dolgā uzsvēra, ka sieviete gājusi pa ceļa braucamo daļu, turklāt viņai pie apģērba nav bijis gaismu atstarojošo elementu. Gājēja mirusi notikuma vietā.

Aizvadītajā diennaktī valstī notikuši 134 ceļu satiksmes negadījumi, 18 no kuriem cietuši cilvēki. Kopumā vakar avārijās cietusi 21 persona, tostarp pieci gājēji un viens velosipēdists.

Tāpat vakar par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sodīti seši cilvēki, savukārt vēl 162 personas sodītas par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 10.janvāris 2020 11:20
2 0 Atbildēt

Ziemas nav, bet pilni ceļi ar līķiem. Kur Krapša skaidrojums?

Kr 10.janvāris 2020 11:42
2 0 Atbildēt

nav atstarotāju, nav sniega - braukšanas apstākļi bīstamāki nekā ziemā

ZZZZ 10.janvāris 2020 11:49
2 1 Atbildēt

Ārpus apdzīvotām vietām tikai veste! Kāds tur vēl atstarotājs...LV jebkurā diennakts laikā ziemas sezonā, kā auto m+s riepas. Šis pat smagāks pārkāpums kā ātruma pārsniegšana.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti