Kokvedējs iegāžas grāvī (+ FOTO) 6

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 4.aprīlis 2020 10:18

Par avārijas apstākļiem zināms vien tas, ka tā notikusi Latgalē. Iespējams, šoferis pārāk tuvu piebraucis izmirkušajai ceļa nomalei.

Par avārijas apstākļiem zināms vien tas, ka tā notikusi Latgalē. Iespējams, šoferis pārāk tuvu piebraucis izmirkušajai ceļa nomalei.

Aculiecinieka foto

Aculiecinieka foto

Aculiecinieka foto

 
Visi komentāri
 
Vernons 4.aprīlis 2020 11:54
4 8 Atbildēt

Dažam labam ļaut vadīt smago nemaz nedrīkst!

tas gan 4.aprīlis 2020 16:12
1 2 Atbildēt

izskatās pēc iesācēja kļūdas vai arī kāds īpašs apmaļu cienītājs - piekabe ar nez kādēļ pa pusei grāvī

Padirs vēl 4.aprīlis 2020 21:20
1 16 Atbildēt

Tas labi, tā tiem baļķvedējiem vajag, jo īpaši tiem kas strādā LVM uzdevumā. Braukā dienu un nakti. Bojā ceļus ar nenormāli smagām kravām. Mežus izcērt kā vēl nekad un vietā nestāda.

Pats 5.aprīlis 2020 22:25
5 0 Atbildēt

Tādiem plānā galdiņa urbējiem , kuri paši nav strādājuši mežā , nevajag rakstīt komentārus par meža darbiem .

Urbējs 6.aprīlis 2020 10:47
1 2 Atbildēt

Kāda tad tagad ir tā strādāšana mežā? Sen jau vairs ar rokām neko nedara. Atbrauc harvesters, sēž mīkstā krēslā un rausta kloķus. Forwarder tas pats. Izkāpj tik lai pamīstu un saļaru iepildītu. Nabadziņi ibio. Tehnika ir tik jaudīga ka vakarā mežs vēl bija, bet no rīta vairs nav, jo pa nakti ir nopļauti 5ha.

Ducis 6.aprīlis 2020 8:16
2 0 Atbildēt

Padirs vēl Tu esi tāds lohs! Tie kas ved lvm tiem ar pārkraušanos nav problēmu. Uncerans ka tevi covid noliks uz lāpstiņām par labu vēlējumiem šoferiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti