Vakar Ozolniekos uz gājēju pārejas notriekts velosipēdists 27

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 3.septembris 2020 8:33

Otrdien uz gājēju pārejas Ozolniekos automašīna notriekusi velosipēdistu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka Ozolniekos, Rīgas ielā, vīrietis, vadot automašīnu "Ford Fiesta", uzbrauca velosipēda vadītājam, kurš šķērsoja brauktuvi pa gājēju pāreju. Negadījumā velosipēdists guva traumas un tika ievietots ārstniecības iestādē.

Savukārt policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

 
Visi komentāri
 
fiestai 3.septembris 2020 10:30
5 0 Atbildēt

bremzes vispār ir vai jau sarūsējušas, kopā ar vadītāja smadzenēm?

Vernons 3.septembris 2020 12:53
1 9 Atbildēt

Velosipēdistam vienkārši nebija smadzeņu!

3.septembris 2020 14:29
9 1 Atbildēt

to nebija tavam tētim, savulaik)

Vernons 3.septembris 2020 15:21
1 6 Atbildēt

Viesturam Sileniekam noteikti Nē!

neinteresē 3.septembris 2020 18:06
2 0 Atbildēt

kā sauc tavu fāteri.....

Vernons 3.septembris 2020 19:28
0 6 Atbildēt

Pārlasi Noteikumus!

Kārtībnieks 3.septembris 2020 21:55
8 0 Atbildēt

Vernon, kur var izlasīt tavus sētas noteikumus?

Vernons 3.septembris 2020 20:40
2 8 Atbildēt

Ford Fiesta vadītāja Nomira tiesība paļauties, ka arī velosipēdists pildīs CSN prasības!

Vai vispār kādam ir skaidrs, kas bija jādara velosipēdistam?

Un cikos tas notika?

Kārtībnieks 3.septembris 2020 21:57
8 0 Atbildēt

Vernons cenšas uzspiest savus sētas noteikumus!

Vernons saka ka šoferim nav jāpilda 145. CSN punkts!

Vernons saka ka uz šoferi neattiecas prasība Dot ceļu!

Vernons 4.septembris 2020 9:19
0 4 Atbildēt

Un uz velosipēdistu "Dot ceļu" neattiecas?

Kārtībnieks 4.septembris 2020 15:18
1 0 Atbildēt

Kur var izlasīt tavus sētas noteikumus, kuros ir tekts ka velosipēdistam un gājējam šķērsojot ielu pa gājēju pāreju ir jādod ceļš automašīnai?

iJuris 3.septembris 2020 20:51
0 8 Atbildēt

Ozolniekos uz Rīgas ielas ir vairākas gājēju pārejas, viena no tām neērtā vietā, uzreiz ai apļa. Ļoti neprofesionāli pasniegta informācija, viss teksts vērsts uz to, ka auto vadītājs vainīgs, it kā speciāli uzbraucis.

Kur tieši, cikos kas un kā. Vai velo stūma, brauca lēnām vai ātri, kādēļ velo nepildīja savu pienākumu pārliecināties par drošību un tikai tad turpināt kustību.

Vernons 3.septembris 2020 21:03
0 8 Atbildēt

Pie mums tā ir pieņemts, no slimās galvas novelt uz veselo! Vispusīgi un objektīvi izpētot notikušo jāpieņem arī radikālāks lēmums! Pie rokas jāstumj savs vella pēds!

Kārtībnieks 3.septembris 2020 22:00
8 0 Atbildēt

Izlasi noteikumus āzi!

145. Transportlīdzekļa vadītājam, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, jāsamazina braukšanas ātrums vai jāaptur transportlīdzeklis pirms gājēju pārejas, lai dotu ceļu gājējiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai iziet uz tās, kā arī velosipēdu vadītājiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai izbrauc uz tās, ja tie varētu tikt traucēti vai apdraudēti.

iJuris 4.septembris 2020 9:18
0 1 Atbildēt

Viss pareizi, tieši tā arī liela daļa rīkojas, bet tam paralēli ir arī noteikumi gājējiem. Jeb tavā pasaulē ir savādāk?

Kārtībnieks 3.septembris 2020 22:01
11 0 Atbildēt

Pēc šā var secināt ka Vernons ir MELIS!

Un viss ko viņš saka ir centieni sagrozīt patiesību!

Vernons 4.septembris 2020 9:22
0 4 Atbildēt

Viss ko es saku ir parādīt, cik Tu esi aprobežots! Tev kā "Kārtībniekam" ir saistošs Likuma "Par policiju" 4. pants! Ja Tu tāds esi.

Speciāli iJurim 3.septembris 2020 22:09
10 1 Atbildēt

Upura pārliecināšanos vai neuzmanību nevar izmantot par attaisnojumu vadītāja pārkāpumam (prasības DOT CEĻU nepildīšanai)!

Kur tu liksi līdzvērtīgu punktu, kurš atteicas uz šoferi - 25.3.? Šoferis izpildīja savu pienākumu? Nē? Tad kāpēc gājējam un velo ir jāpilda noteikumi un jāpārliecinās par drošību, bet šoferim tuvojoties zebrai nav jāsamazina ātrums un nav jādara VISS IESPĒJAMAIS, lai netiktu apdraudēti gājēji un velo? Tāda kā dubultmorāle sanāk?

iJuris 4.septembris 2020 9:16
0 0 Atbildēt

Nepareizi saprati manis teikto, es nevienā brīdī neattaisnoju vadītāju, protams ka gājējiem ir priekšroka utt, bet viņiem ir arī pienākumi, vispirms pienākums rūpēties par savu drošību, otrām kārtām arī uz gājējiem un velosipēdistiem attiecas csn, tik tālu taču visi piekrīt?

Tad vēl tāds sīkums ka velosipēdam jābūt aprīkotam ar zināmiem drošības elementiem, atstarotāji spieķos sen vairs nav modē, taču ir vienīgais, kas palīdz to saskatīt no sāniem.

Tas ko es vēlējos iepriekš uzsvērt, ir tas, ka rakstā nav teikts nekas vairāk par vienu faktu, ir tikai auto notrieca velosipēdu! Kur papildus info? Tikpat labi tas varēja notikt arī šādi: Velosipēda vadītājs nepārliecinoties par drošu attālumu līdz automašīnai, strauji uzsāka šķērsot ceļu, jeb velosipēda vadītājs, bez paskatīšanās pa kreisi un pa labi, bez apstāšanās plkst 20:31 (šķiet Ozolniekos ielas tad vēl neizgaismo), strauji sāka šķērsot ielu, auto vadītājs, lai arī pamanīja šķērsli un jau bija samazinājis ātrumu pirms gājēju pārejas, tomēr nepaspēja apstāties pilnībā.

Auto pat norādījuši marku un modeli, un ka vadītājs ir vīrietis, bet velosipēdists ir iedomāta figūra bez dzimuma un vecuma.

Es ceru, ka šādi top skaidrāks par ko es runāju?

Ikdienu pavadu pie stūres, braucu daudz, gan šoseja gan pilsētas, un vienalga, kā es pārvietojos, es piedomāju par savu drošību, man nav problēmu šķērsot ielu, man nav grūti palaist garām tuvāko auto un pēc tam, kad mani pamanījuši pārējie un laiž iet pāri ielai, man nav grūti skatīties acīs vadītājam, un saprast, ka viņš mani redz, nav grūti palaist citu auto vadītāju, pat ja viņam NAV priekšroka, bet es ar savu rīcību novēršu CSNg.

Nevienam nenovēlu satikt bojāgājēju, viņam jau būs vienalga, bet tev ar to jādzīvo visu dzīvi.

Vernons 4.septembris 2020 9:34
0 6 Atbildēt

Stop! Gājējam mav Priekšroka! Tā ir vieta, kur tiek prganizēta gājējiem šķērsot brauktuvi!

Vernons 4.septembris 2020 8:40
0 6 Atbildēt

Mani "sētas" Noteikumi!

CSL 19. pants : "Pienākumi un tiesības", 1., 3. un 4. punkti! Neviens neatkāpsies no Noteikumu prasībām, netik cik "melns aiz naga"! DOT CEĻU attiecas arī uz vello vadītājnu!!! Ja gājējam vēl ir jāpārliecinās par drošību, tad no vello braucēja to neprasa! Nav punkta, nav pārkāpuma.

"Paldies" Viesturam Sileniekam, tā ir viņa uzvara, lai vello braucējam nav jāstumj braucamais pie rokas!

Gājēja ātrumā! Vai velosipēdists brauca gājēja ātrumā?

Es par to, lai visi sveiki veseli būtu!

Daži te cepas, ne vis lai uzlabotu stāvokli uz ceļa, bet par katru cenu to vello vadītāju un gājēju ieprogrammētu uz Kapsētu!

CSN 145. punkta vietā jau sen darbojas 100. punkts! "Šķērslis, kuru spēja Pamanīt"!

Kārtībnieks 4.septembris 2020 15:30
5 0 Atbildēt

Vernonam atkal dubultmorāle un meli. Gājējam ir jāpilda pienākums pārliecināties par savu drošību, bet šoferim NAV jāpilda savs pienākums, kurš aprakstīts punktā 25.3.!!!

Vernons visu laiku aizstāv gājēju un bērnu sabraukšanu, kā arī attaisno šofera pienākumu un prasību nepildīšanu! Vernons pat par Dzīvojamo zonu vienreiz izteicās, ka tā ir paredzēta priekš auto nevis bērnu pastaigām un spēlēm. Tā kā ar šī tipāža nosliecēm un diagnozi viss ir skaidrs!

Vernons 4.septembris 2020 20:24
0 7 Atbildēt

Gājējam kādi CSN punkti obligāti pildāmi? Vairākas atstarojošās vestes esmu uzdāvinājis Tevis piesauktā punkta ietvaros! Nu kā vēl mam rīkoties? Apstātie, ausi pie trotuāra bordas pielikt, vai neklikšķ papēži?!

Gājējam, bez apstāšanās, tālāk iet aizliegts! Starp citu Polijā tādu viheri redzēju. STOP zīme uz trotuāra bija uzzīmēta!

Vernons 4.septembris 2020 9:15
0 0 Atbildēt

Trešdien!

"Sieviete Jelgavā braukšanas mācību laikā notriec velosipēdistu!"

Labais 4.septembris 2020 20:32
0 1 Atbildēt

Man ir,ja nav vēl izdzēsies video no reģistrātora,kā velo braucējs šķērso gājēju pāreju,nu es teikšu tā, ka velo braucējs drīkst šķērsot gājēju pāreju braucot ir liela kļūda,jo negadījumā cietīs velo braucējs,jo kā tautā saka,hrustjiki,neievēro noteikumu šķērsot pāreju gājēju ātrumā.

Idioti 5.septembris 2020 9:33
1 5 Atbildēt

Kurš idiotus atļāva velosipēdistiem braukt pa gājēju pāreju? Kad šo likumu apstiprināja es ievietoju fotoregistratoru stiklā lai ja kas notiek varētu pierādīt ka velosipēdists ne pārvietojas gājēju ātrumā..

Vernons 5.septembris 2020 15:13
0 4 Atbildēt

Viesturs Silenieks! Tagad Aizsardzības Ministrijas parlamentārais sekretārs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti