Vairāki autovadītāji pēc uzbraukšanas gājējiem un velosipēdistiem pametuši avāriju vietas 12

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.oktobris 2020 14:30

Trešdien Latvijā notikuši vairāki negadījumi, kad autovadītāji, uzbraucot gājējiem vai velosipēdistiem, pametuši notikumu vietas, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Daugavpilī, 18.Novembra ielā, pagaidām nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējai, 1962.gadā dzimušai sievietei un no notikuma vietas aizbrauca. Sieviete ar dažādiem sasitumiem tika nogādāta medicīnas iestādē.

Tāpat Daugavpilī, Aveņu ielā, 1963.gadā dzimis vīrietis ar "Hyundai Santa Fe" uzbrauca 1996.gadā dzimušai gājējai, kurai konstatēti dažādi sasitumi. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Krustpils novada Krustpils pagastā nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli uzbrauca velosipēdistam. Vīrietis nogādāts ārstniecības iestādē.

Savukārt Tukuma novada Pūres pagastā "Volkswagen Passat" vadītājs aizķēra velosipēdisti. Arī šajā gadījumā sieviete aizvesta uz slimnīcu.

Policija skaidro notikušo negadījumu apstākļus.

Jau ziņots, ka vakar Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki, vairums no kuriem bija mazāk aizsargātie satiksmes dalībnieki.

Trešdien septiņi cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Latgalē, bet divi - Zemgalē. Pieci no cietušajiem bija velosipēdisti, bet vēl pieci - gājēji.

 
Visi komentāri
 
Vernons 22.oktobris 2020 19:30
72 16 Atbildēt

"Vakar Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki, vairums no kuriem bija mazāk aizsargātie satiksmes dalībnieki."

Nu un kādas atlaides pienākas CSN nepildīšanā "mazāk aizsargātiem"? Ko viņi drīkst nezināt un nepildīt? Tas no sērijas CSN tikai "katram otram!

protams! 22.oktobris 2020 19:36
18 104 Atbildēt

Vernons saka, ka gājēji un velobraucēji jāsoda, atstājot tos ceļmalā, varbūt pat nolemjot tos nāvei.

Jāziņo iestādēm, ka iauto forumā dzīvojas bīstams un psihiski nestabils tips ar tipisku psihopāta profilu.

Vernon, ej ārstēties, kamēr nav par vēlu!!!

Vernons 22.oktobris 2020 20:01
35 14 Atbildēt

Nocitē vienu piemēru!

atlaide 22.oktobris 2020 20:20
3 53 Atbildēt

Runa par to, ka auto vadītājs AIZBĒG no negadījuma vietas. Nebēgt un izsaukt policiju - tā nav atlaide, bet vienīgais pieņemamais scenārijs. Tu atbalsti notikuma vietas atstāšanu? Atbildi bez locīšanās!

Vernons 23.oktobris 2020 12:03
51 1 Atbildēt

Jāzvana ārai palīdzībai! Un tad policijai!

Kas Tu tāds par "fruktu", kas neprot lasīt uzrakstīto?

Sāc ar "Ceļu satiksmes Likuma" 19. pantu "Pienākumi un tiesības", trijos punktos visi kustības drošības algoritmi ielikti!

Ar kādām tiesībām tas tiek ignorēts?

uupis 23.oktobris 2020 23:28
0 154 Atbildēt

Kurš sāk stāstīt ka CSN ir domāti katram otram ar domu, ka tikai šoferiem?

Kurš te iAuto un Delfi slejās sludina, ka drīkst nogalināt un pamest gājēju notikuma vietā noasiņot? Kuram pieder teksti ka "gājējs ir sabraucams kā spainis"? Ne vernonam?

Gadījumā vernons nav tas, kurš saka, ka Gājēju pāreja nedod gājējam priekšroku ne pie zaļās gaismas ne vispār (tāds bezjēdzīgs smērējums uz ceļa, kurš samazina viņa LADA vestai saķeri)?

Gadījumā vernons nav tas kurš apgalvo ka vecmāmiņai vai invalīdam pa Gājēju pāreju ir jālec kā kazlēnam, jo lūk viņš ar savu fūri 3 promiļu reibumā neredz neko un CSL 19. pants viņam atļauj braukt dzērušam?

uupis 23.oktobris 2020 23:12
0 170 Atbildēt

OPS!!!!

vernons attaisno palīdzības nesniegšanu!!!

Šim dubultmorāles indivīdam ir svarīgi attaisnot palīdzības nesniegšanu savainotam cilvēkam? Krimināllikumu cenšas pārrakstīt krievijas beztiesības virzienā?

WoW - kāds vēl tic šim indivīdam, kurš saka, ka ja gājējs kaut ko nav izpildījis no CSN, tad drīkst viņu sakropļot, nogalināt un pamest? Kaut kādi sētas likumi par pārkāpumu lien ārā no vernona - es pat sāku domāt vai šim indivīdam nav slepkavnieciskas tieksmes?

Vernons 24.oktobris 2020 11:09
11 0 Atbildēt

Piemēru "studijā"!

uupis 24.oktobris 2020 22:45
0 43 Atbildēt

Raksta virsraksts un tavs komentārs!!! —> Kapteinis ACĪMREDZAMĪBA!!!!

uupis 24.oktobris 2020 22:55
0 98 Atbildēt

Jeb tu tagad stāstsi pasakas ka tavs teksts: "CSN nepildīšana no mazāk aizsargāto puses pieļauj atlaides", ir domāts kā jebkurš vadītājs tomēr izpilda savu pienākumu, kurš aprakstīts punktā 25.3???

Kamēr vernons aģitēs ka (citāts: "Gājējs ir sabraucams kā spainis) cilvēka dzīvībai nav nozīmes, tikmēr viņš būs komuņagu un bandītu līmenī un apliecina ka bērni, veci cilvēki un invalīdi ir viņa ņirgāšanās objekti, jo, ja gājējs invalīds vai vecs cilvēks šķērso ielu pa GĀJĒJU PĀREJU, tad visiem ir skaidrs - tas nav ātri, bet vernons stāsta, ka GĀJĒJS IR SABRAUCAMS KĀ SPAINIS!!!

Vernons 27.oktobris 2020 22:03
0 0 Atbildēt

Mans citāts: "Nu un kādas atlaides pienākas CSN nepildīšanā "mazāk aizsargātiem"? Ko viņi drīkst nezināt un nepildīt? Tas no sērijas CSN tikai "katram otram!"

Ūpis ir kretīns un bezkauņa!

Gājējam jāpilda CSN 15. punkts! Nepārliecinājās par savu drošību! Kapsēta! Tas ir aprakstīts CSL 19. pantā!

uupis 28.oktobris 2020 22:16
0 0 Atbildēt

Vadītājam ir vai nv jāpilda CSN 25.3????

Ir vai nav? Atbilde vienkārša!

Vadītājam ir jāpilda prasība DOT CEĻU???

Ir vai nav? Atbilde vienkārša!

Vadītājam ier jāievēro priekšrocības???

Ir vai nav? Atbilde vienkārša!

vernons sludina, ka šoferim savi pienākumi NAV JĀPILDA, bet gājējam IR, jo šoferis drīkst nobraukt gājēju un pamest viņu noasiņot grāvmalā, bet gājējs nedrīkst traucēt šoferim ignorēt likumu, jo vernonam to atļauj Ceļu narkomānu noteikumu 19. pants, kurā noteikts, ka drīkst pamest gājēju (bērnu, vecmāmiņu, sievieti) noasiņot grāvmalā, tāpēc ka viņi bija neuzmanīgi slepkavas priekšā!

Offtopis: vienā no Rimārijiem vienam vernonveidīgajam tika izteikts aizrādījums ievērot 2 metru distanci un nemēģināt rīvēties ar savu krānu gar manu pēcpusi, jo pede*astu piedāvāvājumi var beigties slikti, tak tāds vernonveidīgais apvainojās ka viņu pieskaitīja homīšiem, bija gatavs pierādīt ka tuvs kontakts nozīmē naidu, nevis mīlestību....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti