Avārijās Rīgā un Gulbenes novadā gājuši bojā divi cilvēki 6

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 21.novembris 2020 12:11

Vakar Latvijā reģistrēti 149 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā divi, bet cieta vēl desmit cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar ap plkst.13.30 Gulbenes novada Rankas pagastā, uz autoceļa Smiltene- Gulbene, saskrējās divas kravas automašīnas "Scania". Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viena persona un vēl viena cieta un tika nogādāta slimnīcā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt Rīgā ap plkst.13 mikroautobusa "VW Crafter" vadītājs Vecdaugavas ielā uzbraucis gājējai, kura no gūtajām traumām gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Piektdien Vidzemē satiksmes negadījumos cieta četri cilvēki, Rīgas apkārtnē - trīs, Zemgalē - divi, bet Latgalē - viens. No cietušajiem divi bija gājēji, bet trīs - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus autovadītājus, no tiem piecus - Rīgas reģionā, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē. Rīgā aizturēts arī autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēts 161 protokols: Rīgas reģionā sodīti 42 autovadītāji, Kurzemē - 47, Zemgalē - 38, Vidzemē - 19, bet Latgalē - 15 autovadītāji. Vidzemē kāds autovadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 425 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
650 22.novembris 2020 0:21
0 0 Atbildēt

Un ??

650 22.novembris 2020 0:41
1 0 Atbildēt

Kāpēc???

Kalvis99 22.novembris 2020 7:40
1 0 Atbildēt

Vecdaugavas iela nav dzīvojamā zonā? Grūti saprast ko mēs varam mācīties no šiem faktiem.

Rr19 22.novembris 2020 16:24
1 0 Atbildēt

Un neko neuzzināsim.

Vernons 22.novembris 2020 19:26
9 3 Atbildēt

Vakar reģistrēti 149. negadījumi! Tas ir ko policija zina, bet kur vēl saskaņoto paziņojumu sarakstīšana bez paziņošanas policijai! Vai nav par daudz tādai mazai Valstiņai, ko par Latviju sauc?

Rr19 23.novembris 2020 9:48
2 0 Atbildēt

Vakar ap 15.00 Vimbu krogā atkal klopsis, tanī pašā krustā, kur piektdien, šoreiz dāmītei neizdevās uz A7 uzbraukt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti