Ieslīdot upē, ceļu satiksmes negadījumā Talsu novadā iet bojā cilvēks 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.janvāris 2021 10:48

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Talsu novadā gājis bojā viens cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Piektdien ap plkst.20.30 Talsu novadā, uz autoceļa Valdemārpils-Pope, pēc sākotnējās informācijas automašīnas "Volkswagen Polo" vadītāja nobrauca no ceļa braucamās daļas, kā rezultātā automašīna apgāzās un ieslīdēja upē.

Ceļu satiksmes negadījumā automašīnas vadītāja gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 139 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens gājis bojā.

 
Visi komentāri
 
Lauķis 16.janvāris 2021 22:38
2 0 Atbildēt

Ja uz tādas nozīmes ceļa tumsā snieg, tad ir pakaļā. Ne tur daudz brauc, lai sniegu nobrauktu līdz asfaltam, ne tur spīdīgo stabiņu gar ceļa malu - kāp ārā un tausties mašīnai pa priekšu.

Lauķis 16.janvāris 2021 22:56
2 0 Atbildēt

Tādi paši braukšanas apstākļi ir arī uz Roja Talsi ceļa. Stabiņus atstarojošos salieciet, jūs pilsētas egles un tautas nama gaismošanas vajadzībām tūkstošu tērētāji!

650 17.janvāris 2021 14:33
0 0 Atbildēt

Prottams, ka Lohiem nav jāzin detaļas.Kādā upē,kurā vietā, kāpēc,kāds bij ceļš,kas notika, un uttt.Nē.Jā.Gaujā ieslīdēja.Daugavā, netālu aiz/pie Skrundas.Jā.

Poppe- Valdempils.Jā.jau GADU DESMITIEM tur nav neviena ne atstarojošā,ne brīdinošā.Ja snieg vai piesalst vai tumsa, viss tavās paša rokās (riepās,gaismās,galvā,d/ā..).Kādas divas vietas tur ir, kur pa ceļam "var ieslīdēt" upē.Vienā no tām pie attiecīgas apstākļu sakritības grūtāk ir Neieslīdēt.Kopš pagājušā gadusimteņa otrās 3/daļass nav izdevies to vietu ne sakārtot, ne pienācīgi aprīkot.Jāgaida, kad Belcebuls galēji izgrauzīs atlikušo grunti un tas fragments beidzot ieslīdēs pa taisno Ellē.Jā.

Ne tā! 17.janvāris 2021 19:12
1 0 Atbildēt

"Lielsalās" iekrita šis auto upē. Tur gadu desmitiem gāžas lejā auto. Tas ir grantēts ceļš un upe ir uz lielu līkumu. Ceļš ziemā vēl nekad nav kaisīts. Nereāli žēl,ka tā noticis.Upē vēl pilns ar bukletiem mētājas. Un detaļas no auto.

Lauķis 17.janvāris 2021 21:24
0 0 Atbildēt

Kur tur Lielsalās ir upe?

reku 17.janvāris 2021 22:13
0 0 Atbildēt

Tur tajā upē vēl vēl mētājas deteļas no divīzijas das reich opel un motocikla.

650 18.janvāris 2021 15:19
0 0 Atbildēt

Nu kapēc gan nē, mūsdienās taču katrs grāvis pretendē uz plāksnīti un Upes titulu.Nosisties un/vai noslīkt- nav dižas starpības.Bet Lohiem jābūt uz to gataviem jebkurā vietā un laikā.Var arī šeit:

Lauķis 18.janvāris 2021 23:38
0 0 Atbildēt

Tur to līkumu izbraucu uz 30, ziemā gan jau ka uz 20 brauktu, nepārredzams un mīžaks no jebkura, kas var nākt pretim ne savā trajektorijā. Tur daudz baļķnieku lido. (Braucot pretējā virzienā kā googles bildē). Padomā bij tā vieta, bet upe liekas, ka ir upe, kaut gan taisnība ir - grāvī novirzīta tērcīte arī ir upe.

650 21.janvāris 2021 15:35
0 0 Atbildēt

Loģiski- kurš nav sastapies ar lidojošu baļķinieku un tā kārtīg nodevis ar savu labo spoguli pa ceļmalass žagariem- tas taču nav nekāds braucējs.Lohs.Viņam viss vēl priekšā (vai pakkaļā- kā kuram..)..

Protams, ka sieviete/tumsā ar 16g vecu hlamu bez gaismass ir labākais pagodinājums šī te ceļa autoriem un iedvesmotājiem.Tā ir, kad braucējs tumsā spiests lasīt ceļa konfigurāciju pēc ik pa kilometram laukā esošajiem latvenergo kabeļa stabiņiem.Jo priekš LV Lohiem stabiņu esamība un nozīme tika atzīta tikai 2019tā gada izskaņā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti