Aptuveni 300 000 dolāru vērts Lamborghini Urus pārvēršās liesmās 5

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook/Reporter Taiwan

iAuto | 10.maijs 2021 5:21

Taivānā sadedzis aptuveni 300 000 dolāru vērts Lamborghini Urus. Automašīna aizdegusies brauciena laikā, taču vadītājs paguvis izglābties.

640 Zs jaudīgs Lamborghini krosovers sadedzis uz Taivānas Nacionālās automaģistrāles, kas savieno dažādas salas daļas. Taivānas ziņu portāls Newtalk vēsta, ka liesmas tik strauji parņēmušas automašīnas aizmuguri, ka vadītājs bijis spiests steigšus evakuēties.

Lamborghini īpašniekam piesteidzies palīgā evakuatora vadītājs, taču apslāpēt liesmas ar ugunsdzēšamā aparāta palīdzību nav izdevies. Kad ieradās ugunsdzēsēji, uguns jau plosīja visu automašīnu.

Ugunsdzēsēji pieļauj, ka ugunsgrēks izcēlies īssavienojuma rezultātā.

Newtalk raksta, ka sadegusī automašīna bija reģistrēta pirms astoņiem mēnešiem. Jauns Lamborghini Urus Taivānā maksā 350 000 dolāru.

 

 

 
Visi komentāri
 
nu 10.maijs 2021 10:31
5 0 Atbildēt

un ko jūs gribat no mazās sērijās ražota itāļu auto? pablo steidzās uz kafijas pauzi un nolēma, ka pabeigs darbību pēc tam....bet piemirsa. kvalitātes kontrolieris steidzās mājās iedot labu grūdienu feličei un arī nepamanīja defektu. nu, viss ir apdrošināts un visi būs laimīgi.

Kanibaals 10.maijs 2021 12:04
3 1 Atbildēt

Bija kaut kur rakstiņš no vācu žurnālista, kas tajā ražotnē pabija. Bija šokā par darba organizāciju, tos auto liekot piedzen ar āmuru un lauzni, lai detaļas saderētu.

Roberto 10.maijs 2021 14:21
5 2 Atbildēt

Itāļi ir dzīves baudītāji, nevis garlaicīgi pedanti

Jolan 10.maijs 2021 20:19
6 0 Atbildēt

Tad tādēļ viņiem ielas ir tik netīras un viss ir piemēslots?

Roberto 12.maijs 2021 11:45
0 0 Atbildēt

Ko tu man stāsti Paskaties, kādas ir Rīgas ielas...tubzenēs nozog šķidrās ziepes, papīru...saruna beigusies

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 19

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti