Cēsu novadā vieglās un kravas automašīnas sadursmē gājis bojā cilvēks

 
Nozare.lv | 10.novembris 2022 10:30

Cēsu novadā trešdien vieglās un kravas automašīnas sadursmē gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Glābēji saņēma izsaukumu uz Cēsu novada Stalbes pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums.

Notikuma vietā konstatēts, ka notikusi vieglās un kravas automašīnas sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji glābēji no vieglās automašīnas atbrīvoja cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi.

Tāpat trešdien glābēji devās uz Augšdaugavas novada Dvietes pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā baļķvedējs bija apgāzies uz sāniem un no tā noplūda eļļa. Ugunsdzēsēji glābēji ar absorbenta palīdzību savāca noplūdušo eļļu, bet bākā atlikušo - pārsūknēja uz citu tvertni.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 129 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 15 personas.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 463 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 159 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un divi par agresīvu braukšanu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 26

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti