Ludzas novadā "Audi" iebrauc pretējā joslā un saduras ar kravas auto; bojā iet cilvēks 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 5.februāris 2023 14:36

Šonakt vieglās un smagās automašīnas sadursmē Ludzas novada Cirmas pagastā, bojā gājis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kā aģentūrai LETA norādīja Valsts policijā, sākotnējā informācija liecina, ka šonakt plkst.00.56 Ludzas novadā, Cirmas pagastā, Cereļevā automašīnai "Audi A6 Avant", iebraucot pretējā braukšanas joslā, notika sadursme ar uz ceļa stāvošu kravas automašīnu "Volvo" ar puspiekabi "Schmitz". 

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā notikuma vietā gāja bojā automašīnas "Audi" vadītājs. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

VUGD norādīja, ka šonakt plkst.1.03 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Ludzas novada Cirmas pagastu, kur noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā konstatēts, ka notikusi vieglās un smagās automašīnas sadursme. 

Izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvots viens cilvēks, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi konstatēja nāvi. Plkst.1.39 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 4.februāra plkst.6.30 līdz 5.februāra plkst.6.30, VUGD saņēma 37 izsaukumus - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Cirmas pagasts 7.februāris 2023 14:23
1 0 Atbildēt

Audi, Audi...kaut mirsti, kaut raudi....

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti