Rīga gatavojas cīņai ar sniegu (+ VIDEO) 6

 
iAuto | 15.janvāris 2019 7:45

Vairākas ielas Rīgā šoziem ar sāli netiks kaisītas. Galvaspilsētas dome nolēmusi pārbaudīt, vai pietiek tikai ar sniega šķūrēšanu, lai brauktuves būtu drošas un izbraucamas arī intensīvas snigšanas apstākļos.

Rīgas mērs gan uzsver, ka šī – pagaidām eksperimentālā metode ir dārgāka un arī veiksmīga rezultāta gadījumā visu galvaspilsētas ielu tīrīšanai to nevarētu izmantot. Stāsta Anete Bērtule

 
Visi komentāri
 
as 15.janvāris 2019 10:33
5 1 Atbildēt

Prasītos karti ar minētajām ielām, kas netiks sālītas! esmu par to, lai beidzam sālīt mašīnas, suņu ķepas un kurpes! Un sniegu nevajag nekur tālu vest, pietiks sastumt pa zālājiem un tuvējiem neizmantotiem pleķiem, nevajag vest uz Rumbulu, tas ir dārgi!

Ilona 15.janvāris 2019 12:10
1 0 Atbildēt

Pavisam kaisit nevajag, katru dienu avarija uz avarijas.. celi slideni.. Vispar murgs, ja godigi.

as 16.janvāris 2019 15:02
0 0 Atbildēt

Kas ir tie pickupi, kas ar šķūriem priekšā un sāli kravas kastē braukā pa Rīgu? RS, Rīgas namsaimnnieka vai LAU garadarbs ? Kā kalpo?

z 21.janvāris 2019 17:15
1 0 Atbildēt

vēl vairāk gribētos zināt, kāpēc viņiem tās šķūres tur priekšā vispār pieliktas, ja tās nekad zemē nenolaiž?

vadītāji apmācīti tikai paraut to kloķi, kas to zupu uz ceļa uzgāž un tad mēs iegūstam to putru?

Rexx 16.janvāris 2019 18:28
2 0 Atbildēt

Vēl tāds aicinājums ārpus tēmas. Tiem aurovadītājiem un autovadītājām, kuriem ledus un sniegs uz ceļa izraisa paniku un dusmu lēkmes, atturēties no auto vadīšanas nelabvēlīgos laika apstākļos. Visiem būs mierīgāk.

rodo 17.janvāris 2019 12:57
0 1 Atbildēt

aha, redzēsim kā izskatās nošķūrēts un piebraukts krustojums, kas nav pat smiltis redzējis. vāks, kā var ko tādu iedomāties.

-> rexx, esi mazliet galvu atsitis? parādi man riepas, kas spēj nobremzēt uz ledus? tādu nav! ja ir radzes, tad vēl mazliet ir labāk, bet tālu no ideāla. un nelej ka var visu vienmēr paredzēt, nav ko irst gudri, tas nav iespējams. tā var muldēt tie, kas izbrauc tikai 2x nedēļā un tad dienas gaišajā laikā kad nav nekādas steigas, a pārējo laiku staigā kājām ar suni pavadā, tad jā, tad ir smuki viss.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti