Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 14

 
Nozare.lv | 26.aprīlis 2024 19:21

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 27.aprīlis 2024 22:00
11 0 Atbildēt

Lab vakar.Jā. Drīzivien mūs atkakal apmeklēs tā dēvētā (kārtējā) Kūrort sezona.Tā kā 1jā maijā cieti piesolītā zīme 1,10 visās vajadzīgajās vietās noteikti tiks piekarināta, tad iA redakcija tagad varētu pieķerties remontdarbu (un Lohu) apsēstajam Dzintarjūrmalas Dzintara viaduktam.Kārtīgi, tāteikt, to dzintarjūras Lohumidzeni izkratīt.

Lai nesanāk tā, ka tie uz 110 attraukušies KūrViesi uz šī te archiTektoniskā pieminēkļa izsit sev beidzamos zobus un/vai sadauza savu braucamhlamu dārgās diskuriepas jeb (jebtvai) pneumohidrauliskās gibrīd amortizācijass ierīces.

Kaut gan, vis drīzzāk droši vien DzintarJūrMalas Domei lieka nauda never nekad nau, tapc pa 2eur/gab iebraukušajiem Lohiem būtu ieteicams paņemt līdzi kādu lieku priekšmetu, ko iekost zobos (vai vismaz ko ielikt mutē/kārajā), kad viņi ar likuma līkumā notiektajiem 30km/h šķērsos augstākminētā Dzintar-veidojuma 20gab šuves (salaiduma vietas).

Dzintarmalas dzintarDome simtupunktu ka slepus lasa iĀ portālu,jo pēc iepriekšējās publikakācijas kāda daļa kritiskāko/dziļāku pagrimuma punktu uz tā puspārvada tika steigšus aizsmērēti.

Visam gan (protams) nauda nepietika un katram  Loham (Mēs,Protams) pilnvērtīgi atdbildēt never nevaram, taču priekšā mums ir vēl kādi pāris mokpilni gadi šai brauktuves pusei un (iespājams) vēl tikpat arī otrai pusei.Nau jau runa/Par! naudu, vienkārši šo skaisto laika posmu noteikti būtu pilnā mērā jāizmanto pilnvērtīgai cilvēku (iedzīvotāju) Kaitināšanai.

Uggga 27.aprīlis 2024 22:04
8 1 Atbildēt

Pārlasi CSN, no 16.01.2024 šis tas ir mainījies šajā punktā.

0pis 26.aprīlis 2024 21:05
1 0 Atbildēt

Pirms dažām dienām vēl deva "peteņa biļeti"  lai vadītāji trīcošām kājām varētu aizsteberēt līdz trambulim, un te jau kādam vajag 110.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nepilni 400 000 eiro - Ferrari jaunais modelis 12Cilindri (+ FOTO) 1

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pieteicis jaunu modeli 12Cilindri, kas viņu piedāvājumā nomainīs 812 Superfast un būs pieejams kupejas un Spider modifikācijās. Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 6

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti