Trīs nedēļu laikā uzliks jaunu asfaltu Rīgā, Matīsa ielā 2

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 19.aprīlis 2024 10:52

Šonedēļ Rīgā sākti seguma atjaunošanas darbi Matīsa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Aleksandra Čaka ielai, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Darbus plānots paveikt trīs nedēļu laikā.

Saistībā ar asfalta seguma frēzēšanas darbiem no šodienas plkst.21 līdz piektdienas, 19.aprīļa, plkst.6 Matīsa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Aleksandra Čaka ielai ierobežos transportlīdzekļu satiksmi. 

Darbu laikā iespējams paaugstināts trokšņu līmenis.

Saistībā ar asfaltēšanas darbiem satiksmes ierobežojumi minētajā ielas posmā gaidāmi no otrdienas, 23.aprīļa.

Pirms Matīsa ielas seguma atjaunošanas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Aleksandra Čaka ielai veiks aku vāku, gūliju un kapju regulēšanu. Pēc tam veiks ielas asfalta seguma atjaunošanu 1 998 kvadrātmetru apmērā un ceļa horizontālā apzīmējuma uzklāšanu.

Darbu mērķis ir uzlabot ielas stāvokli, nomainot sadēdējušo asfalta segumu, kurā ir veiktas daudzu komunikāciju pārbūves, ieklājot ielāpus, kā arī izveidojušās plaisas un bedres. Tāpat ielā esošo apakšzemes komunikāciju vāki, transportlīdzekļiem tos šķērsojot, šobrīd rada lieku troksni.

Pēc darbu pabeigšanas Matīsa ielas posmā samazināsies trokšņu un putekļu līmenis, kā arī uzlabosies lietus ūdens novadīšana.

Būvdarbus veic sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Vianova".

Kopējās darbu izmaksas ir 116 962 eiro, no kuriem ielas remonts izmaksās 115 402 eiro, bet būvuzraudzība - 1561 eiro.

Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju, "Vianova" reģistrēta 2011.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro, un tas vienādās daļās pieder Sandim Zvidriņam un Aivaram Bricītim.

Uzņēmums 2022.gadā strādājis ar 18,43 miljonu eiro apgrozījumu un 700 000 eiro peļņu.

 
Visi komentāri
 
0pis 19.aprīlis 2024 12:47
0 0 Atbildēt

Bildē izskatās normāls asfalts....turpinās naudas apgūšana...

boliks 19.aprīlis 2024 13:03
0 0 Atbildēt

Bet kādā kvalitātē?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 1

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti