Valmieras novadā autovadītājs 2,54 promiļu reibumā bēg no policijas un avarē (+ VIDEO) 6

 
iAuto | 21.septembris 2021 14:31

Vakar Valmieras novadā kāds automašīnas “Škoda” vadītājs nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām apstāties un uzsāka bēgšanu. Zaudējot kontroli pār savu spēkratu, autovadītājs, kurš pie stūres bija sēdies 2, 54 promiļu reibumā, avarēja – nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca krūmos.

Par laimi, ne pats autovadītājs, ne arī citi satiksmes dalībnieki bezatbildīgās rīcības dēļ nav cietuši. Vakar, 20.septembrī, ap pulksten 11:20 Valsts policijā tika saņemta informācija par kādu autovadītāju Valmierā, Stacijas ielā, kurš, iespējams, alkoholisko dzērienu ietekmē piedalās ceļu satiksmē.

Zvanītājs informēja, ka autovadītājs dodas uz Brenguļu pusi. Izbraucot policijas norīkojumam, minētā automašīna pamanīta ārpus Valmieras pilsētas uz Brenguļu pusi. Policija pieņēma lēmumu transportlīdzekli apturēt, taču automašīnas vadītājs nepakļāvās vairākkārtējai policijas amatpersonu prasībai apturēt transportlīdzekli un uzsāka bēgšanu. Pēc pāris minūtēm automašīnas vadītājs zaudēja kontroli pār savu spēkratu un avarēja – nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca krūmos.

Par laimi, ne pats autovadītājs, ne arī citi satiksmes dalībnieki bezatbildīgās rīcības dēļ nav cietuši. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, konstatēts, ka vīrietis pie stūres sēdies 2,54 promiļu reibumā. Par notikušo policijā sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi gan par nepakļaušanos atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli, gan par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē, kā arī par nobraukšanu no ceļa braucamās daļas un nepārtrauktās līnijas šķērsošanu.

Policija atgādina, ka transportlīdzekļa vadīšana reibumā būtiski apdraud gan paša, gan citu ceļu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību. Pievienotajā videomateriālā redzams, cik dzīvībai bīstama var būt braukšana reibumā. Šajā gadījumā vīrietis iztika bez smagām traumām, taču šāds ceļu satiksmes negadījums var beigties arī ar traģiskām sekām.

Valsts policija izsaka pateicību nevienaldzīgajam iedzīvotājam, kurš nekavējoties ziņoja policijai!

 
Visi komentāri
 
imzz 21.septembris 2021 16:09
5 2 Atbildēt

kā arī par nobraukšanu no ceļa braucamās daļas un nepārtrauktās līnijas šķērsošanu. -- lūk , šo gan nevar piedot :-/

Alkonautam 21.septembris 2021 23:29
4 3 Atbildēt

Konfiscēt auto un atņemt tiesības uz 5 gadiem. Visi piekrīt?

Mīnusi 22.septembris 2021 12:14
2 2 Atbildēt

Spriežot pēc mīnusiem, iauto lasa alkonauti, kas mēdz braukt šmigā. Tie pretosies šmigonautu apkarošanai, tas ir saprotams.

reku 22.septembris 2021 22:08
1 0 Atbildēt

Šinī gadījumā tiesības nost uz mūžu.Konkrēts atsaldenis.

LMT 22.septembris 2021 0:41
1 1 Atbildēt

Ne nu bēga, ne nu ko. Kur ta skaņa no miliču mašīnas?

viencexperc 22.septembris 2021 9:31
2 1 Atbildēt

Kāpēc tad bandīts nav nošauts?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti