Likumsargi aptur iereibušu autovadītāju; kinologs ar dienesta suni atrod narkotiskās vielas (+ VIDEO) 3

 
VP | 15.oktobris 2021 14:12

Šīs nedēļas sākumā Valsts policijas Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki Rīgā, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, saņēma informāciju par kādu, iespējams, iereibušu autovadītāju.

Likumsargiem izdevās pamanīt un apturēt aizdomīgo braucēju. Pārbaudes laikā ar dienesta suni tika pārmeklēta automašīna, kurā tika atrastas dažādas tabletes un polietilēna maisiņš ar nezināmas izcelsmes vielu. Par notikušo ir uzsākti vairāki administratīvo pārkāpumu procesi, gan par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu, gan iespējamu narkotisko vielu lietošanu un par transportlīdzekļa vadīšanu, iespējams, atrodoties reibumā.

Pirmdienas, 11. oktobra, vakarā Valsts policijas Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, patrulējot Rīgas ielās, pulksten plkst. 21.30 saņēma informāciju, ka pa Raiņa bulvāri pārvietojas transportlīdzeklis “Mercedes Benz”, kura vadītājs, iespējams, ir reibumā. Jau pēc pāris minūtēm likumsargi pamanīja minēto transportlīdzekli 13. janvāra ielā. Policisti spēkratu apturēja, nogriežoties uz 11. novembra krastmalu. Sarunas laikā ar policistiem automašīnas vadītāja runas veids un kustības liecināja par to, ka viņš, iespējams, ir reibumā.

Tādēļ autovadītājam, 1997. gadā dzimušam vīrietim, tika veikta alkohola pārbaude izelpojamajā gaisā, taču alkohola reibums netika konstatēts. Tāpat transportlīdzeklī atradās pasažieris, kura uzvedība bija līdzīga šofera uzvedībai, tādēļ tika pieņemts lēmums piesaistīt kolēģus no Valsts policijas Rīgas Centra iecirkņa, lai abus vīriešus nogādātu ekspertīzes veikšanai. Tāpat uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas kinologi ar dienesta suni, lai rūpīgi pārmeklētu “Mercedes Benz” transportlīdzekli. Pārbaudes laikā dienesta suns Narko norādīja uz melnu rokas somu, kura atradās uz transportlīdzekļa aizmugurējā sēdekļa.

Apskates laikā tika konstatēts, ka somā atrodas dažādas tabletes un caurspīdīgs plastmasas iepakojums, kurā bija nezināmas izcelsmes viela. Gan automašīnas vadītāju, gan pasažieri nogādāja Valsts policijas Rīgas Centra iecirknī tālāko procesuālo darbību veikšanai. Par notikušo uzsākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi – par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu, par iespējamu transportlīdzekļa vadīšanu atrodoties reibumā un par narkotisko vielu lietošanu. Šobrīd tiek veiktas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzu tablešu un nezināmās vielas izcelsmi, un daudzumu, kā arī to, vai abi vīrieši ir bijuši narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē.

 
Visi komentāri
 
Krotow 15.oktobris 2021 16:47
2 0 Atbildēt

Kas tur bija ar to suni? Bija piedzēries vai zem ripām?

LMT 15.oktobris 2021 18:00
3 0 Atbildēt

Tas tak Narko!

650 16.oktobris 2021 3:16
0 0 Atbildēt

Sunim suņa...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 11

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti