Vai braucam ar atļauto ātrumu? (+ VIDEO) 70

 
LTV Ziņu dienests | 7.augusts 2022 21:05

Ceļu satiksmes drošības padomes domnīca nākusi klajā ar iniciatīvu autovadītājiem, kuri pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu līdz desmit kilometriem stundā, piemēro naudas sodu.

Līdz šim par šādu pārkāpumu pienācās brīdinājums. Kāda ir reālā aina uz Latvijas ceļiem, un kas notiek, ja kāds autovadītājs brauc pa šoseju ar atļauto braukšanas ātrumu? 

 
70 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
MMX 8.augusts 2022 12:35
71 0 Atbildēt

Iauto tovideo varētu uzlikt arī pirmajā lapā, Timrots principā uz pirkstiem paskaidroja kāpēc šī brīža darbības ar to +4 no satiksmes viedokļa ir drīzāk kaitnieciskas.

Kas mani tā video sakarā kaitina - parasts žurnālists var paņemt publiski pieejamus datus un pāris minūtēs konstatēt ka ideja ir sūds, bet vesela domnīca ar pieaicinātiem ekspertiem, pa nodokļu naudu pie tam vēl, pie šāda secinājuma nespēj nonākt. Un tas ir pie fakta, ka minētajai domnīcai ir pieejami plašāki dati. Tātad vai nu minētie kungi ir mērķtiecīgi kaitnieki un par viņiem vajadzētu interesēties atbildīgajām iestādēm, vai arī vienkārši nekompetenti un neatbilstoši ieņemamajiem amatiem, kas arī ir risināms moments.

Bils 8.augusts 2022 12:17
47 0 Atbildēt

Iesaku noskatīties pēdājo "Zebru" (04.08.2022.).

Pauls Timrots visu raidījumu veltīja šai tēmai un pat visnotaļ ar labiem argumentiem izklāstīja ka domnīcas dalībniekiem nav taisnība. Pilnībā atbalstu!

zinas.tv3.lv/auto/raidijum...ometru-stunda/

Pieļauju ka jāmeklē cits avots, patreiz saite nestrādā

Drirdu 8.augusts 2022 10:01
43 15 Atbildēt

Dzirdu kārtējā debilā kverpļa bezjēdzīgo spiegšanu. Tik pretīgus apgraizītus propogandas video parasti gatavo krievijas TV.

Sāksim:

1. Kā redzam pa mežu plūsma velkas "-10". Tātad iemesla spiegt par gresīvajiem pārkāpējiem NAV!!!

2. spiedziens - ak šausmas meža vidū zīme (50) un visi nemet strauji pa bremzēm un vēl pārsimt metrus ripo ar 6o km/h. Butu filmēts tālāk, visticamāk ka pašā ciematā ātrums būtu zem 50, bet tas jau nav izdevīgi sūdu propogandai.

3. Kur ierakstā pazuda Baltvilla, Baltezers un Ādaži? Tur parasti ātrums ir ~10km zem atļautā.

4. Nu un tad BEIDZOT! Ak laime - pie Lilastes atrada pāris reāli steidzīgos. Tikai secinājums pilnīgi greizs - tie kas apdzina NOTEIKTI nav kategorijā "+10", bet gan vairāk. Ja tagad sāks sodīt no pirmajiem kilometriem, tad noteikti būs daudz vairāk tādu kas brauks "-5" km pēc spidometra - tātad reāli tie būs vismaz "-10". Tātad mērķis ir nevis ieromežot tos dažus agresīvos apdzinējus, bet gan vēl vairāk sačakarēt satiksmi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti