4.martā bīstami braukšanas apstākļi; daudz avāriju (+ VIDEO) 26

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 5.marts 2023 9:03

Vakar, 4.martā, vinnēja tie, kas palika mājās, savukārt tie, kas tomēr devās ceļā, sastapās ar slideniem ceļiem un bīstamiem braukšanas apstākļiem.

Tur pat tālāk jau pirmā avārija pretī t/c Spice.

Ļoti bīstami apstākļi bija arī uz Dienvidu tilta.

Vidzemes šoseja A3 bija daudz labākā stāvoklī, vai nu mazāk nokrišņu, vai nu labāk uztur.

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 5.marts 2023 13:34
11 1 Atbildēt

Jā, ir tādi džigiti kas ierauga kādu piesardzīgāku braucēju (kuram ir savi iemesli nebraukt ar maksimālo atļauto) un sāk laist tvaiku ūzās, līst pakaļā un zaudē sajēgas pēdējās paliekas, beigās saņemas apdzīšanai un ar lielu joni ieslīd grāvī jo ir spējīgi apdzīt tikai ideālos apstākļos.

Kad bikses piedirstas, protams ka vajag vainot kādu citu - brauca par lēnu, ne tā brauca, ne tur brauca, nepalika mājās. Karoč, lohs vienmēr meklē vainu citos, nevis sevī.

. 5.marts 2023 13:40
7 0 Atbildēt

Jā, lohiem vakar bija lielas problēmas, šodien vēl lielākas. Bet īstam loham vislielāko problēmu sagādā sniega notīrīšana no auto.

0pis 5.marts 2023 12:17
4 1 Atbildēt

Cilvēki jau kļūst kā aitas - redz, ka sasnidzis, ka slīd - bet brauc kā pa sausu asfaltu. Paļaujas ar tehnaloķijām un super riepu supergumijas supersastāvu. A vot skuju!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti