Policija sāk pārkāpuma procesu par Šeflera firmas apvidus automašīnu agresīvu braukšanu Jūrmalā (+ VIDEO) 28

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 3.maijs 2023 18:49

Valsts policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un veic pārbaudi par sociālajos tīklos izplatīto video, kurā redzamas divas agresīvi braucošas apvidus automašīnas Jūrmalā, aģentūrai LETA apstiprināja policijā.

Policija sāk pārkāpuma procesu par Šeflera firmas apvidus automašīnu agresīvu braukšanu Jūrmalā
 

Video redzami divi apvidus auto "Mercedes Benz", kas pārvietojas agresīvi. Vienam no spēkratiem numurzīme ir "LB", bet otram "LB 20".

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) dati liecina, ka abas automašīnas pieder SIA "Meierovica 35", kuras īpašnieks saskaņā ar "Firmas.lv'" informāciju ir miljardieris Jurijs Šeflers. Kā rāda Zemesgrāmatas dati, šim uzņēmumam pieder arī blakus Valsts prezidenta Jūrmalas rezidencei esošais īpašums Zigfrīda Meierovica prospektā 33, kurp abas video redzamās automašīnas braukušas.

Šefleram piederošās alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānijas "Amber Beverage Group" pārstāve aģentūrai LETA norādīja, ka video redzamās automašīnas nepieder nevienam no "Amber Beverage Group" grupas uzņēmumiem, tādēļ nekādi komentāri netikšot sniegti.

"Amber Beverage Group" ir izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Amber Latvijas balzams" (iepriekš "Latvijas balzams"), dzērienu izplatītājus "Amber Distribution Latvia", "Amber Distribution Estonia" un "Bennet Distributors" Lietuvā, specializēto dzērienu veikalu ķēdi "Latvijas balzams veikali" Latvijā un "Darija" Lietuvā.

"Amber Beverage Group" vienīgā īpašniece ir Luksemburgas "Amber Beverage Group Holding", liecina "Firmas.lv" informācija. Savukārt "Amber Beverage Group" patiesais labuma guvējs ir miljardieris Šeflers. Kompānija reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 10 495 660 eiro.
 

 
Visi komentāri
 
iAuto 3.maijs 2023 19:03
2 0 Atbildēt

Sazinājos ar vienu apsardzes kompāniju un viņi apstiprināja, ka šāda braukšana ir vairāk zīmēšanās un maz sasitību ar apsargājamās personas drošību.

Žora 3.maijs 2023 19:25
3 7 Atbildēt

No mušas izpūsts zilonis! Nolieciet kameru no rīta pie jebkuras izglītības iestādes Rīgā, safilmēsiet reāli agresīvus manevrus, satiksmes bloķēšanu, u.t.t.

0pis 3.maijs 2023 20:01
9 2 Atbildēt

Ja izrādīsies ka auto tomēr pieder Šeflera uzņēmumiem vai kādam no cilvēkiem kas saistīti ar viņu, vajag to mušu pūst augšā līdz sūdi iet pāri ekrāna malām. Apnicis ka vakardienas ulras šodien uzvedas kā dzīves saimnieki - tam ir domāta Rašastāna, čemodāns - autobuss - viss kārtībā.

srt 3.maijs 2023 20:57
3 8 Atbildēt

Viņš ir cienījams cilvēks! Ar viņa palīdzību Latvija ir pirmajā vietā pasaulē dzeršanā! Viņš minūtē nodokļos valstij nomaksā vismaz tavu gada pensiju.

iAuto 4.maijs 2023 10:57
3 0 Atbildēt

Abi auto ir reģistrēti uz SIA Meierovica 35, tak rakstā rakstīts ir.

Traks 3.maijs 2023 20:25
2 0 Atbildēt

Pie kājas,kam kas pieder..ja tas būtu es,jau sen manas tiesības gulētu seifā policijā!

iAuto 4.maijs 2023 10:59
2 0 Atbildēt

Juridisko uz šī video pamata to nevar izdarīt, bet viegli viņus noķert no jauna, prezidenta apsardzei tikai jāpadod ziņu Valsts policijai, kad LB ir atkal izbraucis ielās.

R(8) 4.maijs 2023 11:57
10 3 Atbildēt

Tapec jau Latvija organizeta noziedziba var ta brivi uzvesties , jo saeit viniem neko piesiet nevar , ja vinus seit tupinatu tapat ka rietumeiropa , tad gada laika Latvija organizeta noziedziba saruktu pa 90% un atlikusie butu nolidusi pagride un neplatitos , sedetu kada vienkarsa divistabu dzivokli un brauktu ar 10 gadus vecu Renault Clio , lai tik vinus nenokertu

srt 4.maijs 2023 17:58
2 1 Atbildēt

Pilnīgas muļķības! Organizētā noziedzība ir visās valstīs. Jautājums tikai, cik viņa ir atklāta jeb cik viņa ir legalizējusies. Šajā gadījumā nav pat nevienas pazīmes, ka konkrētais kadrs būtu organizēts noziedznieks. Pretējā gadījumā, filmētājs jau sen būtu kautkur... formāli par personas datu aizsardzības pārkāpumiem un nereģistrēta reģistratora lietošanu.

Gudrinieks 3.maijs 2023 21:46
2 0 Atbildēt

Ja jau ir tik liels pamatkapitāls, tad jau var pamatīgu naudas sodu likt virsū. Nav ko te paperoties ar bagačiem, nauda ir lai tik maksa. Valdībā jābūt nedaudz agresīvākai, pret šādiem klauniem.

iAuto 4.maijs 2023 10:59
0 0 Atbildēt

Mums nav progresīvā sodu sistēma.

Nezinu 4.maijs 2023 7:59
3 0 Atbildēt

Domāju, ka nodokļi valstij aiziet secen, jo uzņēmums ir reğistrēts Luksemburgā- nodokļu parasīzē. Daudz naudas nav ekvivalents daudz kultūrai. Cerams, ka šie braucēji vairāk pārvietojas ar lidmašīnām..

iAuto 4.maijs 2023 11:01
0 0 Atbildēt

Latvijā viņam arestēja helikopteru, jo bija kopīpašumā ar avenu no krievijas alfa bankas.

R(8) 4.maijs 2023 12:05
3 2 Atbildēt

Gribam cinities ar korupciju , organizeta noziedziba ir korupcijas pirma sastavdala , ja Latvijas policija kertos klat organizetai noziedzibai , tad korupcija musu valsti saruktu lidz minimumam

Grāds 4.maijs 2023 11:56
8 0 Atbildēt

Baidos, ka visi uzrakstītie iesniegumi policijai tika atcelti, un tāda braukšana turpināsies, jo no publiskas informācijas mēdijos ir skaidrs ka viņu sargā tie kuri ir likuma pusē.

nra.lv/latvija/28116...gstinajumu.htm

www.apollo.lv/6687223/pie-a...azu-darbinieki

LOHS22 4.maijs 2023 14:02
0 0 Atbildēt

Tie tur augstākminētie ir kaut kādi tādi veci un tendenciozi dzelteni raksteļi, kurus (visdrīzāk) bij saražojuši (tajos laikos) viegli ietekmējami rakstinieki(tenkotāji).Fui.

Bet vismaz labi ir tas, ka priekšnesuma dalībnieku mašīnas ir izgājušas TA un ka tajās (mašīnās) nav uzstādīti kaut kādi tādi visādi lielo/ceļu satiksmi (un/vai tās Kontroli) traucējoši (ietekmējoši..) elementi.

Protams,ka tagad sekos visuaptverošas krātīšanas, plaši āresti un/vai iegūtā videoaudio digitālā audiovizuālā uztriepes materiāla laboratoriski sekvenciālā starpresoru žanra infrasarkanā spektra pārbaude ar AI jaunāko algoritmu.

Vainīgais(-ie) neap-šaubāmi tiks noskaidrots, par to nekādu šaubu nav.Tāpat kā par!/to, ka ir "jāievēro distance" un/vai "jādara viss iespējamais" (nav Jāiesaistās..).

pS.,- zīmīgi , ka iA "drošibas kods" nupat uzrādīja sekojošus Simbolus : 4huJ

Tendence 4.maijs 2023 14:48
1 0 Atbildēt

Kas tad raksta nav bijis? Tas ka Imanta bračka tur stradaja?

Nu bet komentārs riktīgi labs, ķip Lembis ir slikts, bet viņš dalās, pilsētā stāda puķes

Šis arī darija nepareizi, bet ar tehnisko

Jautrāka diena uzreiz!

LOHS22 4.maijs 2023 16:03
0 0 Atbildēt

Ne, nu zin kaa, viss iepriekšējais ir baumas un/vai visāda nesmuka neslavas celšana.Kaut gan,īstenībā kovida periods ir veiksmīgi noracis jebkuras "nevēlamas" info producēšanu. 

Tu iedomājies,nu kurš gan Jūras malas Lohs šodien būtu iedomājies, ka šitajā te Sia adresē šitāds te Csn un/vai Gdpr pārkāpējs ira ieperinājies.Nu tak neviens pat ne domāt vai iedomāties neuzdrošinājās.Un tieši blakus pašam prezidējošajam prezidentam. 

Tas tu vai es vai tml visādi Lohi pazīstam savu Kaimiņu aiz sētas- vai viņš/mūs filmē, vai ko. Aber šiten te šitajā te vidē darbojas citādi ieradumi (tā saucamie Likumi).

HmHmHm 5.maijs 2023 10:35
0 1 Atbildēt

A kā var dabūt tādu numurzīmi nepazīstot Lukstiņu?

CsDD Ne man ne maniem draugiem nekad tas nav izdevies.

beztabu.tv3.lv/sudzibu-delis...eles-numuriem/

MhMhMh 5.maijs 2023 12:35
2 1 Atbildēt

Nopērkot dalbajob!

Ir nauda dabūsi visu ko gribi, kaut vai pieej pie kāda porša un pasaki, ka dosi 100k par numuru, vairāk, tam pat nav nozīmes nopirkt var teju visu.

Rinda 5.maijs 2023 13:32
2 1 Atbildēt

Tur jau tā lieta, ka tu un cits parastais cilvēks ir spiests par to pārmaksāt 10 reizes pārpērkot no csds darbiniekiem.

Bet bagātnieki Andra šļupstiņa čomi vienmēr dabū numuru rindas kartībā, pērk numuru pēc oficiālā csds cenrāža.

Neviena bagātnieks neparko nepārmaksā, tapēc arī ir nauda, a dalbajobi domā ka biezie mētā naudu pa labi pa kreisi.

Tāpēc dalbajabi paliek dalbajobi.

LOHS22 5.maijs 2023 13:49
1 0 Atbildēt

Jo vairāk runa būtu drīzāk par/to, kā šis jautājums tika "kārtots" vispār PIRMS tam, kopš cssd "atjēdzās" oficiālu izvēles maksu piemērot.Un/vai TAD, kad šī te "izvēles" maksa tās ākcijas sākumā bija formālas kapeikas.Un kas īsti bija tas "patiesais" faktors, kurš vienā jaukā brīdī piespieda "reaģēt".Un cik liela daļa divciparu vai kur nu vēl ja viencipara īpašnieku vispār ir savu numuru "nopirkuši" oficiāli.

MhMhMh 5.maijs 2023 22:37
1 0 Atbildēt

Par ko tu vispār runā?

Kur problēma nolikt 3-4k par individuālo numuru?

Jeb tu par to prasto divciparu numuru kurš u geļika? Tādi sūdi vispār tikai izrūsējušu žurku īpašniekus interesē un es pat nebrīnitos, ka šo numuru kurš ir uz geļika arī nopirka ss.com kopā ar kādu vecu audāru. Tas paskaties uz ielām diezgan daudz vel ir visādi 10gadīgi lūžņi ar divciparu un trisciparu numuriem, arī šādi LB-xx divciparu numuri uz visādiem sūda golfiem redzēti, otrs “LB” numur ir individuālais un arī maksā tos 3-4k. Bla tu reāli kaut kāds atpalicis pensis esi?

HP 5.maijs 2023 14:27
0 0 Atbildēt

Šitos piderass... tikai uz karātavām!!! Nesaprotu. Kāpēc mūsu sabiedrība tik mierīgi reaģē uz šādu parazītu-liekēžu izdarībām... . TĀDIEM , momentāli , sērskābi ģīmī...un par invalīdiem uz visu atlikušo mūžu!!! TIKAI TĀ šitos maitas izmācīs...!!!

HP 5.maijs 2023 14:47
0 0 Atbildēt

Nu re! Te nu parādās mūsu "tiesiska valsts"!!! Koments dzēsts! Tiklīdz ne tā uzrakstīts par ŠĀDIEM izdzimteņiem!!! ...un mūsu "valsts + poliči ir šo mērgļu pusē...                           Nu dzēšat,dzēšat! Paši dabūsat sēdēt par savām, pretlikumīgām izdarībām...!!!

srt 5.maijs 2023 20:16
0 0 Atbildēt

Nu pipec, gadsimta traģēdija notika! A tas, ka tie, par kuriem tu balsoji, legāli bāž kabatās miljonus, protams, nav pārkāpums? Man ir pilnīgi pajāt par šo situāciju. Par laimi, gadus 20 atpakaļ nebija tik daudz stukaču, tad es ar savu braukšanas stilu būtu katru dienu uzfilmēts. :-D

toto 5.maijs 2023 22:13
0 0 Atbildēt

Cik procesus ierosinās,lai visiem  pietiek?

Iva 6.maijs 2023 4:35
0 0 Atbildēt

Izlasot pamatkapitālu pirmais, kas izbrīna, ir tik salīdzinoši lēti auto. Bet nu labi, tas gaumes jautājums. Pavadošā auto tēlam G ir izcili atbilstoši, ja kāds daudz skatījies filmas. Bet nu Maybach ir lieliska izvēle komfortam. Bet nu tāpat visai lēti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

Kas īsti notika? - uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos (PAPILDINĀTS 17.00) 6

Sestdien, 4.maijā, uz Tallinas šosejas pie Ādažiem avārijas nosēšanos veikušo lidmašīnu pilotēja instruktors, kurš kopā ar pasažieri bija devies privātā lidojumā, noskaidroja aģentūra LETA. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 36

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti