Kā nolika tiesības? - kravinieks nogāž laternu (+ VIDEO) 24

 
iAuto | 4.jūlijs 2024 16:37

Izbraucot uz galvenā ceļa, kravas vilcēja vadītājs aizmirst par "asti", kas aizķer un nogāž laternu.

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vidzeme 4.jūlijs 2024 20:28
20 2 Atbildēt

Tas mūsdienu bizness - nesen, ieraugot neliela auguma melnīgsnējus vīrus kādas nelielas Vidzemes pilsētiņas CSDD, kļuva mazliet neomulīgi. It kā liekot tiesības, it kā BUTS sūtot - kā patiesībā, nezinu.

krix 4.jūlijs 2024 20:13
14 2 Atbildēt

Cik no visiem, kuriem ir CE kategorija, ir braukuši ar vilcēju un puspiekabi autoskolā, apmācības laikā?

Autoskolās pārsvarā ir piekabes, kas kustās pavisam savādāk. Ir protams instruktori, kas, mācot ar piekabi, cenšas pastāstīt kā uzvedīsies puspiekabe līdzīgā situācijā, bet tas ir izņēmums. Autoskolās galvenais ir vairāk apmācāmie un viņu mācību maksas, vairāk nokārto - lielāki ienākumi.

Pļurkt 5.jūlijs 2024 7:35
9 1 Atbildēt

Stāsts par manu dēlu un piekabi.....

Jau viņa bērnībā spēlmantiņu kolekcijā bija gan auto ar piekabi, gan puspiekabi ar grozāmiedm priekšējiem riteņiem, gan kāpurķēžu tehnika. Visa tehnika ar pulti caur vadu.

Reizi savajadzējās no Ādažiem pārvest dažas mēbelītes. Pieliku pie dēla auto piekabi, pats sēdos pie viņa auto stūres un parādīju kā braukt krustojumus, kā iegriezties vārtrūmē atpakaļgaitā gan no labās, gan no kreisās puses.

To pašu liku izpildīt viņam. Ar pirmo reizi viss sanāca ļoti labi. Atkārtojumā arī nekādu problēmu.

Nu braucām uz tiem Ādažiem pa Daugavas kreiso krastu (mazāka satiksme un pieredzes ar piekabi ta ļoti maz). Liku nobraukt no trases, lai pačurātu.... Vajadzēja padot atpakaļ lai apgrieztos..... un te skatos jau "aizmirsis" ka ir piekabe un salauž lupatās sava auto bamperi!! Labi ka kaimiņa piekabei nekas nenotika. Nolamāju.... it kā saprata, bet te Rīgā atkal jāpadod uz aizmuguri un atkal aizmirsa par piekabi!!! - uzbrauca uz ietves bordjūra ar piekabes riteni, kur vietas bija atliku likām!

Atpakaļceļā jau bija bez problēmām.

Vot i lūdzu!!~It kā kopš bērnības radināts pie piekabes, brauc droši un principā labi, ir braucis ar moci gan ar blaķeni, gan bez, ar auto gan ar ručku, gan automātu = it kā galvai būtu jābūt radinātais ātri pielāgoties un saprast kas un kā, BET izrādās nekā!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

3 miljoni no ražotāja kabatas - Koenigsegg nomainīs Grieķijā sadegušo Jesko pret jaunu 1

Zviedrijas hiperauto ražotājs Koenigsegg konstatējis ražošanas defektu, tādēļ Grieķijā sadegušais aptuveni 3 miljonus eiro vērtais Jesko Nür Edition tiks nomainīts pret jaunu automašīnu. Lasīt vairāk

 

Cik dīzeļu, cik elektroauto? - jaunu auto reģistrācijas 2024. gada jūnijā un pirmajā pusgadā Vācijā 4

Palaikam interesanti uzzināt, kas notiek Eiropas lielākajā automobiļu noieta tirgū, turklāt 6 mēneši ir pietiekami ilgs laiks, lai iezīmētos šī gada tendences. Lasīt vairāk

 

Volkswagen topmenedžeriem liedz izmantot dienesta Porsche automobiļus; to vietā Audi 10

Volkswagen koncerna vadošajam personālam izsniegs vienkāršākus dienesta automobiļus, sportisko luksusa Porsche vietā palūdzot pārsēsties uz Audi un Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Ar plašāku kontroli un bargākiem sodiem iecerēts mazināt braukšanas ātruma pārkāpumus 125

Vidējā braukšanas ātruma radaru skaitu Latvijā plānots palielināt vismaz trīs reizes, trešdien preses konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti