Dobelē aizvadīts motokrosa seriāla Monster Energy Superkauss 3.posms

 

Foto: Publicitātes foto

4.jūnijs 2013 19:22

2.jūnijā ''Ceļa Ēzeļu'' trasē Dobelē tika aizvadīts trešais motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' posms, kurā piecās klasēs tika noskaidroti posma uzvarētāji.

Prestižākajā MX Pro klasē kvalifikācijā ātrāko apļa laiku uzrādīja tā brīža kopvērtējuma līderis un Valmieras posma uzvarētājs Augusts Justs. Taču pirmajā braucienā tika piedzīvots smags kritiens un Augusts no tālākās cīņas par uzvaru izstājās. To lieliski izmantoja Dāvis Līvs un triumfēja visos trīs braucienos. Otro vietu posma kopvērtējumā izcīnīja lietuvietis Vitautas Bučas, bet uz trešā goda pjedestāla pakāpiena stājās jaunākais no brāļiem Justiem – Roberts.

Jauniešu klasē uzvara Tomasam Šileikam, kurš aiz sevis divu braucienu summā atstāja Uldi Spulli un Madaru Purekli. Senioru klasē trešo posmu pēc kārtas uzvarēja Leons Kozlovskis. Saldus motokluba pārstāvim Raimondam Baltgalvim otrā vieta, bet uz trešā goda pjedestāla pakāpiena stājās Jurijs Kovgers no komandas ‘’Dako Ziemeļvidzeme’’. Kvadru klasē uzvarēja Kristaps Veinbergs, otrajā vietā Edgars Meņģelis, bet trešā vieta igaunim Mauri Kirsip. Junioru klasē nepārspēts palika vel viens igauņu sportists Hardi Rosiorgs, otrais viņa tautietis Jans Jakobsons, bet trešajā vietā viesis no Lietuvas Mikolas Baranauskas.

Komandu ieskaitē trešajā posmā, savus sīvākos sāncenšus no ‘’Motosports Elkšņi Motokurzeme’’ pārspējot par diviem punktiem, uzvaru izcīnīja ‘’MX Moduls’’ sportisti. Tešajā vietā ar pieciem punktiem no uzvarētājiem atpalika ‘’MPK Sumata MX’’ komanda.

Nākamais ''Monster Energy Superkauss'' posms tiks aizvadīts 21.jūlijā Igaunijas pilsētā Tartu un tas būs pirmais seriāla Superkauss posms, kurš notiks ārpus Latvijas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti