Karro lēnām sāk atgūt ticību saviem spēkiem

 
21.jūnijs 2013 11:30

Aizvadītajās brīvdienās Itālijā norisinājās pasaules motokrosa čempionāta devītais posms, kurā Matīss Karro MX1 klasē divu braucienu summā izcīnīja 13.vietu.

Pirmajā braucienā Matīss ilgu laiku atradās devītajā vietā, taču tad tika pieļauta kļūda un mūsu sportists finišēja 12. pozīcijā. Otrajā braucienā Karro uzrādīja 15. rezultātu, kas divu braucienu summā deva 13. vietu.

„Pirms Itālijas posma visu nedēļu trenēju fizisko gatavību– skrēju, gāju uz trenažieriem, bet ar motociklu nebraucu, jo ļāvu atpūsties rokai. Noteikti jāsāk ar to, ka gan mani, gan arī visus pārējos šeit Itālijā iespaidoja lielais karstums, jo desmitos vakarā, kad devāmies uz viesnīcu, ārā bija +30 grādi. Dienā bija vēl karstāks. Neatceros, kad pirms tam būtu braucis tādos apstākļos,’’ iesāk Matīss Karro.

Foto: Reijs Arčers

„Var teikt, ka trase gandrīz visiem sportistiem bija jauna, kur ļoti ilgu laiku nebija notikušas sacensības, tāpēc lielākajai daļai šī trase bija sveša. Pati trase bija cieta un kalnaina. Sestdien man īsti nevedās braukšana un nevarēju aprast ar trasi, tāpēc kvalifikācijā paliku 17. vietā, ar ko biju apmierināts.”

„Svētdien pirms brauciena visu pārdomāju un iekšēji jutu, ka šai jābūt labai dienai. Pirmajā braucienā padevās normāls starts. Pāris apļu laikā apdzinu vairākus braucējus un nokļuvu devītajā vietā. Ilgu laiku turējos minētajā devītajā vietā, taču tad man nāca klāt desmitās vietas ieguvējs. Taču tad pieļāvu nelielu kļūdu un izbraucu ārpus trases. Pagāja ilgs laiks, kamēr tiku atpakaļ trasē, un pa to laiku mani apdzina trīs braucēji, tādējādi finišēju 12. vietā,” pirmā brauciena notikumus atceras Karro.

„Otrajā braucienā starts arī bija apmierinošs, kur turējos ap desmito vietu. Taču tad vienā līkumā izleca no ātruma un es nokritu. Piecēlos un sāku braukt tālāk, taču vēlāk sajutu, ka roka sāk sagurt, tāpēc, lai nespīdzinātu to vēl vairāk, pēdējos apļus vienkārši noripinājos un finišēju 15. vietā, kas divu braucienu summā deva 13. rezultātu,” nobeidz Karro, kurš pēc deviņiem posmiem ar izcīnītiem 56 punktiem kopvērtējumā ieņem 18. vietu.

„Tagad man atkal iekšēji ir ticība, ka varu braukt ātri, tāpēc turpināšu strādāt tālāk,’’ nobeidz Matīss, kurš sarunas nobeigumā piebilda, ka arī komandas menedžeris bija priecīgs par to, ka Karro, kad otrā brauciena beigās parādījās sāpes rokā, samazināju ātrumu, lai stabili finišētu, nevis caur sāpēm mēģinātu cīnīties līdz galam un riskēt atkal satraumēties.

Foto: Reijs Arčers

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti