Karro tiek pie 15.vieta pasaules čempionāta posma kvalifikācijā

 

Foto: Bavo Swijgers

Nozare.lv | 15.jūnijs 2014 9:30

Latvijas motobraucējs Matīss Karro sestdien ieņēma 15.vietu Itālijā notiekošā pasaules čempionāta motokrosā desmitā posma kvalifikācijā prestižākajā MXGP klasē.

Par kvalifikācijas uzvarētāju šoreiz kļuva beļģis Džeremijs van Horebēks, bet "Wilvo Forkrent KTM" komandu pārstāvošais Karro 13 apļu distancē viņam zaudēja 46,195 sekundes.

Tikmēr vēl viens latvietis Augusts Justs ("Latvia Husqvarna Racing") pēc neveiksmīga sezonas sākuma nepiedalās arī šajā posmā.

Savukārt MX2 klasē šoreiz startē Pauls Jonass, kurš ierindojās 20.vietā, bet Roberts Justs šoreiz sacensībās nepiedalās.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē pēc deviņiem posmiem līderpozīciju ar 393 punktiem ieņem septiņkārtējais pasaules čempions Antonio Kairoli no Itālijas, Karro ar 116 punktiem ieņem 17.vietu, kamēr A.Justs ticis pie desmit punktiem un ir 33.pozīcijā.

Tikmēr MX2 klases kopvērtējumā R.Justs ar 48 punktu ieņem 24.vietu, kamēr līdz šim vienā posmā startējušais Jonass ir 29.pozīcijā ar deviņiem punktiem.

Sezona līdz septembrim risināsies 18 posmu garumā. Pēc sezonas septembra beigās Ķeguma trasē "Zelta zirgs" risināsies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti