Jonass Čehijas "Grand Prix" kvalifikācijā izcīna devīto vietu

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/paulsjonass41

Nozare.lv | 28.jūlijs 2019 7:35

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no "Rockstar Energy Husqvarna" komandas sestdien izcīnīja devīto vietu sezonas 13.posma - Čehijas "Grand Prix" kvalifikācijā prestižākajā MXGP klasē.

Par kvalifikācijas uzvarētāju kļuva francūzis Romēns Fevrs, kurš tuvākos sekotājus apsteidza par četrām ar pusi sekundēm. Tikmēr Jonass no līdera atpalika nedaudz mazāk nekā 27 sekundes.

Jonass pēc pirmā apļa ierindojās vien 15.vietā, tomēr pēc četriem nobrauktiem apļiem izdevās pacelties uz 11.vietu. Sacensību turpinājumā pēc astoņiem apļiem Jonass bija pakāpies uz devīto vietu, bet atlikušajā laikā neizdevās apsteigt priekš braucošos sportistus. Kā ierasts Jonasam aiz muguras cieši brauca viņa komandas biedrs Arminas Jasikonis, kurš latvietim zaudēja nedaudz vairāk nekā divas sekundes, ieņemot desmito pozīciju.

Čehijas Lielās balvas izcīņa notiks svētdien. Traumas dēļ MXGP klasē aizvien vēl nestartē KTM rūpnīcas komandas līderi Džefrijs Herlingss no Nīderlandes un itālis Antonio Kairoli.

MXGP klasē pasaules čempionāta kopvērtējumā līderis ir Gajsers, kurš iekrājis 538 punktus, bet otrais ar 365 punktiem tagad ir Sīvers, kuram ar 358 punktiem seko Kairoli. Tikmēr Jonass ar 268 punktiem atrodas devītajā pozīcijā.

Jonasam šī ir debijas sezona spēcīgajā MXGP klasē, turklāt aizvadītajā gadā viņš iedzīvojās smagā savainojumā, tāpēc šo sezonu nācās iesākt nedaudz vieglākā režīmā.

Šajā sezonā pasaules čempionātā 19 posmi, no kuriem devītais jūnijā tika aizvadīts Ķegumā, kur Jonass ieņēma 12.vietu.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 7

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 19

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

Pašvaldībām un iedzīvotājiem ik gadu plānota kompensācija 2500 eiro apmērā par katru uzstādītās vēja turbīnas megavatu 5

Pašvaldībām un iedzīvotājiem ik gadu plānota kompensācija 2500 eiro apmērā par katru jaunajos vēja parkos uzstādītās vēja turbīnas megavatu, trešdien preses brīfingā par vēja parku attīstību sacīja klimata un enerģētikas ministrs Kaspars Melnis (ZZS). Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 11

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti