Enduro sezona turpinās Vidrižos

 

Foto: Publicitātes attēls

Luīze Mīkstā | 7.augusts 2019 12:08

17. augustā Vidrižos norisināsies Latvijas kausa trešais posms enduro sprintā, Latvijas čempionāta piektais posms enduro, Lietuvas kausa otrais posms enduro sprintā, MK „Moto A-Z” kausa izcīņa kvadriciklu klasēs un MK „Moto A-Z” absolūto iesācēju kausa izcīņa.

Enduro svētki Vidrižos notiks jau piecpadsmito gadu. Šī ir viena no sportistu iemīļotākajām enduro/enduro sprinta trasēm Latvijā, kurā viņi var baudīt augstvērtīgas un labi organizētas enduro/enduro sprinta sacensības. Ik gadu sacensību organizatori trasi veido interesantu un aizraujošu, šogad dalībnieki varēs iepazīt jaunas, vēl nebrauktas vietas. Tradicionāli Vidrižos, arī šogad organizatori sacensībās aicina piedalīties kvadriciklu braucējus cīņā par MK „Moto A-Z” kausu. Arī Vidrižos ir gaidīti absolūtie iesācēji.

Sacensību organizators Jānis Baunis juniors (MK „Moto A-Z”) pastāstīja, ka trase ir labi sagatavota un sportistiem patiks. „Pamatā trase sportistiem ir zināma, taču šogad to esam pilnveidojuši un tajā ir iekļautas jaunas, ne reizi nebrauktas vietas. Kā ierasts būs divi ātruma testi – Vidrižu karjerā krosa tests četru kilometru garumā, Ganīšu karjerā Cross Country tests, aptuveni trīs kilometrus garš. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu, šie testi ir pagarināti, izveidoti jauni līkumi. Šogad trase par trešdaļu būs garāka un interesantāka. Kopējais viena apļa garums aptuveni 30 kilometri. Pārbraucieni būs vairāk pa mežiem un pļavām, pēc iespējas mazāk izmantojot koplietošanas ceļus. Šobrīd trases segums ir ideāls,” stāsta sacensību organizators.

Pasākumā aicināti piedalīties visi enduro sportisti, arī tie, kuri ne reizi vēl nav braukuši enduro/enduro sprinta sacensībās. Organizatori parūpējušies par to, lai šajā posmā varētu startēt un savs spēkus trasē izmēģināt absolūtie iesācēji. Kā arī kvadriciklu braucēji, kā allaž laipni gaidīti Vidrižos!

Uz tikšanos trasē!

Atgādinām, ka motosports ir paaugstinātas bīstamības sporta veids, un aicinām būt uzmanīgiem, ievērot norobežojošās lentas un tiesnešu norādījumus, kā arī īpaši pieskatīt savas jaunākās atvases un suņus. Esam par drošu motosportu!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti