Cross Country Madona 2019 28.septembrī

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 18.septembris 2019 14:22

Mēneša beigās, 28. septembrī Madonā mototrasē „Smeceres sils” norisināsies Latvijas kausa ceturtais posms Cross Country. Tas būs šīs sezonas pirmspēdējais posms.

Mototrase „Smeceres sils” daudziem sportistiem ir zināma, kā viena no labākajām, tehniskākajām un interesantākajām trasēm Latvijā. Tā izceļas ar kalnaino reljefu, aizraujošu pārbraucienu pa mežiem, taciņām un pļavām. Vasaras vidū šajā trasē norisinājās Eiropas čempionāta trešais posms enduro, tādēļ lielākajai daļai sportistu šī trase ir labi zināma. Viņi uz sacensībām ierodas ar prieku, jo sacensību organizatori, domājot par sportistiem, trasi un pasākumu veido kvalitatīvu un baudām, kā braucējiem, tā arī skatītājiem.

Sacensību direktors Romāns Ērkulis pastāstīja, ka trasē lielas izmaiņas nav veiktas. Būs izmainīta trases konfigurācija un pamainīti līkumi. „Bāzēšanās vieta nemainīga – „Smeceres sila” trase, kur viss nepieciešamais ir pieejams. Viss būs kā ierasts. Šogad īsti nebija, ko trasē izmainīt. Dotajā brīdī viss ir kārtībā. Madonā sacensības vienmēr ir bijušas augstā līmenī. Novēlu sacensību dalībniekiem labu garastāvokli, labus laikapstākļus un veiksmīgu startu. Tiekamies Madonā un kā es smejos „dragājam”,” pozitīvs par gaidāmajām sacensībām ir Romāns Ērkulis.

 Līdzjutēji laipni aicināti pavadīt brīvdienas motosporta noskaņās.

Atgādinām, ka motosports ir paaugstinātas bīstamības sporta veids, un aicinām būt uzmanīgiem, ievērot norobežojošās lentas un tiesnešu norādījumus, kā arī īpaši pieskatīt savas jaunākās atvases un suņus. Esam par drošu motosportu!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti